Search

Πήρε το ντέρμπυ με την Ελπίδα Σαπών ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Τρίτοι πλέον οι ασπρόμαυροι!

Μία σημαντική νίκη με 1-0, που τον ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας την Ελπίδα, πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κόντρα στην ομάδα των Σαπών!

Μετά από ένα μοιρασμένο ματς από άποψη ευκαιριών, οι οποίες ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη ήταν αυτή που κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο γκολ του Δανίδη στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου, που εμφανίστηκε με ευχητήρια φανελάκια για τον Νάσο Παπαδόπουλο, είχε την καλύτερή της ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Δεληγιάννη, γνωρίζοντας την ήττα που την φέρνει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 7′ με ένα σουτ του Δανίδη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ η Ελπίδα φάνηκε απειλητική για πρώτη φορά στο 24′ με τον Κουδούνη να μην καταφέρνει να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Δεληγιάννη. Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, όταν από την σέντρα του Αραμπατζή, ο Δανίδης μέσα από την περιοχή, έγραψε το 1-0. Στο 38′ ο Νέαζη εκτέλεσε ένα φάουλ, όμως ο Κουδούνης και πάλι δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με το σουτ του Καραθανάση στο 49′ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα, έχασαν μοναδική ευκαιρία να διευρύνονυ το προβάδισμά τους, όμως ο Σεϊδάν Μαχμούτ που βρέθηκε σε θέση τετατέτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωνστανταράκη, με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 53′, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς, αφού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά, ο Δανίδης παρόλο που απέφυγε τους αντιπάλους του, δεν σημάδεψε σωστά και έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης, που προάχθηκε σε διαιτητής SuperLeague και είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα κυρίως στο δεύτερο μέρος, για περιπτώσεις που ο διαιτητής του αγώνα δεν υπέδειξε κάρτες, αλλά και για τον λίγο χρόνο των καθυστερήσεων που κράτησε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Πότσης, Τριάντος, Μυστρίδης, Αγγελής, Γιαπράντσης, Νάκος(71′ Ζάνταλης), Αραμπατζής, Δανίδης(83′ Λεβεντέλης), Χατζητουλούσης(91′ Βοργιατζίδης), Μαμούτ(67′ Ξενάκης).

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Κωνστανταράκης, Εμμανουήλ, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Αθ. , Κασιώτης, Νεαζή, Καροτενούτο, Κουδούνης(46′ Πάλι), Καραθανάσης Ε., Σωμαράκης(78′ Μπαμπούρης).

Share it