Search

Photos: Εύκολη νίκη για την Βιστωνίδα Κοπτερού που φιγουράρει πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας!

Βιστωνίδα Κοπτερού και Δόξα Υφαντών διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν εύκολα με 2-0 και να βρίσκονται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η Βιστωνίδα είχε τον έλεγχο του ματς σε όλη την διάρκειά του. Έφτασε πολλές φορές στα καρέ των Υφαντών και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα. Από την άλλη η Δόξα μετά την νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική επί του Φαναρίου, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και σε συνδυασμό με την πολύ μέτρια σημερινή της εμφάνιση, ηττήθηκε δίκαια, από το ανώτερο Κοπτερό.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 13′ όταν από την σέντρα του Ιμπίς Ριτβάν, η προβολή του Μπίνμπασι Αλή δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα όμως και πάλι ο Μπίνμπασι Αλή, με το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι προσπάθειες με σουτ των Μπίνμπασι Αλή, Γκιρετλί Ναζήμ και Ιμπίς Ριτβάν, στο 18′ και το 41′, το 25′ και το 32′ αντίστοιχα δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ η Δόξα Υφαντών δεν έφτασε με αξιώσεις στα καρέ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Βιστωνίδα απείλησε πρώτη, όταν στο 48′ από την σέντρα του Ραμαδάν Σεβέν, το σουτ του Μουεμίν Ντογουκάν έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 61′ ο Ιμπίς Ριτβάν εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γκιρετλί Ναζήμ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Μπίνμπασι Αλή και εκείνος με σουτ σημείωσε το 2-0, σε ένα…Ιασμιώτικο γκολ. Στο 67ο λεπτό η κεφαλιά του Γκιρετλί Ναζήμ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κατσαούνη και στο 72′ το σουτ του ίδιου παίκτη έδιωξε με γροθιές ο γκολκίπερ της Δόξας.

Το σουτ του Χασάν Μαξούμ στο 75′, στην μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία των Υφαντών στο ματς πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 79′ ο Κατσαούνης έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ραμαδάν Σεβέν, με τον τελευταίο να χάνει νέα ευκαιρία λίγο αργότερα. Τέλος στο 88′ το πλασέ του Τομπά Κοράι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Ντελή και Σιουμπάρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού: Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κίναλη Ραμή, Ιμπίς Ριτβάν, Χασάν Εμράχ, Μπίνμπασι Αλή, Χαρμπάζ Εράι, Αλήμπασι Γεντζάι (56′ Ντουμπάν Οζάν), Τομπά Χασάν (62′ Γιαλούτς Χασάν), Γκιρετλί Ναζήμ, Ραμαδάν Σεβέν (74′ Τομπά Κοράι), Μουεμίν Ντογουκάν (60′ Τομπά Αλτάι).

Δόξα Υφαντών: Κατσαούνης, Νεστορίδης Π. (77′ Κουκουρίδης), Κούκος, Χαλβατζής, Ξενοδοχίδης Γ., Παπαδόπουλος, Σουλεϊμάν Τζανκάν, Κοτζαγιαννίδης, Μπανιώτης (68′ Χασάν Μαξούμ), Ξενοδοχίδης Ν., Βασιλακάκης (60′ Τερσενίδης).

Share it