Search

Οι “πρώην” πλήγωσαν την Βιστωνίδα και οδηγούν τον Άρη Πετεινού σε πορεία πρωταθλητισμού!(+pics)

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Άρης Πετεινού που με εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος πέρασε με επιβλητική νίκη μέσα απο την Φελώνη, κερδίζοντας με 4-1 την Βιστωνίδα σε ένα ματς που απο τα 5 τέρματα που μπήκαν τα τέσσερα τα σημείωσαν “πρώην”.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν στιγμές χωρίς όμως κάποια απο τις δύο ομάδες να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος οπού η ομάδα του Πετεινού ήταν καταιγιστική φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ανδρέας Δασκαλάκης με σέντρα σουτ στο 48′ έκανε το 0-1, ενώ στο 65′ ακόμη ένας πρώην της Βιστωνίδας πλήγωσε την παλιά του ομάδα με τον Χαράλαμπο Θεοδωρίδη με πλασέ μέσα απο την περιοχή να κάνει το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα με ένα εκπληκτικό τέρμα απο μακρινή απόσταση ο πρώην μέσος του Πετεινού Σάββας Θαμνίδης ξαναέβαλε στο ματς την Βιστωνίδα.

Πάνω που πήγαν να πάρουν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι ο Δασκαλάκης στο 70′  θα εκμεταλλευτεί λάθος συνεννόηση των αμυντικών και θα νικήσει τον Λαπαδώνη για το 1-3. Ενώ στο 88′ ο Τσακιρούδης θα διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως προς τιμήν τους τόσο οι Δασκαλάκης και Θεοδωρίδης απο πλευράς Πετεινού όσο και ο Θαμνίδης δεν πανηγύρισαν τα τέρματα που σημείωσαν σεβόμενοι  τις πρώην ομάδες τους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Τζιβαρτζίδη.

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία ο Άρης Πετεινού που και με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγικού. Απο την άλλη η ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογία, ευρισκόμενοι στους 9 βαθμούς, με το παιχνίδι που ακολουθεί στο Σέλινο κόντρα στον Άτλα να κρίνεται ιδιαίτερα κομβικό.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Λαπαδώνης, Χράλ Ογλού(75′ Φραγκούλης), Μπάρμπας, Σιράκ(54′ Δαηλίδης), Δρακίδης, Θαμνίδης, Καραμανάβης(60′ Κυράπογλου), Ταίρης(68′ Μαμαλίγκατζης), Καμπουρίδης, Τουρτζίδης, Ξενιτίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης(79′ Μουχτάρης), Σερίφογλου, Θεοδωρίδης, Ρέβης, Παναγιώτου, Αχμέτ Σουκρή, Πουτακίδης, Καντηλάφτη(72′ Διαμαντής0, Δασκαλάκης(83′ Τσακιρούδης), Θώμογλου(64′ Κασάπογλου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it