Search

Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Ηρακλή ο Γιώργος Γκουτσίδης!

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ηρακλής, ο οποίος επιβλήθηκε 5-1 του Καμπανιακού, για την 11η αγωνιστική, σε μια αναμέτρηση που τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε για πρώτη φορά, στο ντεμπούτο του μάλιστα με την φανέλα του”γηραιού” και ο Κομοτηναίος μέσος Γιώργος Γκουτσίδης.

Ο ιστορικός Ηρακλής δείχνει να βρίσκει τα πατήματα και μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω απο τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιωχορίου έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, με τον Κομοτηναίο μέσο να έχει εξαιρετική παρουσία στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του Ηρακλή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τα μεταγραφικά αποκτήματα της τελευταίας στιγμής να αποδίδουν στο μέγιστο δείχνει πως πλέον δεν αστειεύεται.  Η ομάδα της Χαλάστρας επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Γηραιό και στο 3’ ο Βασαΐτης με ψηλοκρεμαστό σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 17’ ο Ρόβας κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 των «κυανόλευκων». Στο 26’ ο Γκουτσίδης μετά από ασίστ του Ρόβα πέτυχε το 2-0 και στο 30’ ο Ρόβας πήρε το… ριμπάουντ, ύστερα από την απόκρουση του Μπόικου στο πλασέ του Πτηνόπουλου και έγραψε το 3-0. Ο Καμπανιακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μακρινό σουτ του Πανούση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατέληξε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καμπανιακός κέρδισε πέναλτι στο 48’. Ο Χουζούρης όμως έστειλε την μπάλα άουτ, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του να ξαναμπεί στο ματς. Στο 62’ ο Καστριτσέας με κοντινή προβολή πέτυχε το 4-0 για τον Ηρακλή και στο 66’ ο Κρυστάλλης έγραψε το 5-0. Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Χριστοδουλίδη στο 81’ στο τελικό 5-1.

 

Share it