Search

Νίκησε στο θρακιώτικο ντέρμπι με ΓΕΑ και έπιασε τον Άθλο στην κορυφή η ΑΕ Κομοτηνής!

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής έφυγε με τους 3 βαθμούς από τον Έβρο επικρατώντας 3-0 σετ της Γυμναστικής Εταιρίας Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.

Η ομάδα της Ροδόπης πήρε εύκολα το 1ο σετ (25-14), με τη ΓΕΑ να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ισοφαρίσει στο 2ο, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Οι παίκτες του Ηλία Κρεούζη έκαναν το 2-0 με 25-22 και τελείωσαν το ματς με 25-19 στο 3ο σετ.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς του κ. Κρεούζη κόντρα στην πρώην του ομάδα και στέφθηκε από επιτυχία. Από την άλλη, ο Ιπποκράτης Δήμητσας είχε να αντιμετωπίσει σε ακόμα ένα παιχνίδι προβλήματα σχετικά με την έλλειψη παικτών σε καίριες θέσεις.

Με αυτή τη νίκη η Α.Ε.Κ. έφτασε τους 14 βαθμούς και μοιράζεται την 1η θέση με τον Άθλο Ορεστιάδας. Η Γ.Ε.Α παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6, όσους έχει και ο ΑΟ Σερρών.

Τα σετ: 14-25, 22-25, 19-25

ΑΕ Κομοτηνής (Η. Κρεούζης): Δαλδαβερένης, Χρηστοηλίας, Δεληγιαννίδης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Ανδρεάδης, λ- Αρχοντούδης (Παπαδάκος, Χρηστάκος, Μετιάζης, Παπαθανασίου).

Share it