Search

Επιστροφή στην βάση και στροφή σε Κύπελλο και ΠΑΟΚ για την Ξάνθη!

Επέστρεψε στη βάση της η ομάδα της Θράκης μετά το ταξίδι από τα Γιάννινα και το μεσημέρι της Κυριακής προπονήθηκε στα γήπεδα της στο αθλητικό κέντρο. Με την χθεσινή ισοπαλία, που ήταν η πρώτη εκτός έδρας για φέτος, η ομάδα έφτασε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς με την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, εστίασε το ενδιαφέρον τους στο επόμενο παιχνίδι που αφορά τον θεσμό του κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη στις 17:15 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ξανθιώτικη ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Πανσερραϊκό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του θεσμού. Στον 6ο Όμιλο 1η στη βαθμολογία είναι η Ξάνθη με 6 βαθμούς, με τους Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό να έχουν από 3 και τον Εργοτέλη να είναι στην 4η θέση χωρίς πόντο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Στην διάθεση του προπονητή επιστρέφει ο Δήμος Μπαξεβανίδης που ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Τριάδης, Καμαρά και ο Μπρίτο που ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Αντριάν Λουσέρο που κόπηκε σαν 19ος από την Σαββατιάτικη 18άδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αισθάνθηκε καλύτερα και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Share it