Search

Έχασε το ντέρμπι με τον Βότση η Νίκη «λυγίζοντας» στο τάι μπρέικ

Σε ένα ματς που ο Ναύαρχος Βότσης πήρε δύο φορές το προβάδισμα στα σετ, αλλά και τις δύο η Νίκη Αλεξανδρούπολης είχε την απάντηση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν τελικά αυτή που έφυγε νικήτρια με 3-2.

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών, ο Ναύαρχος πήρε το 1ο σετ στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με 25-16. Τα τρία σετ που ακολούθησαν ήταν ντέρμπι, με τη Νίκη να ισοφαρίζει αρχικά σε 1-1 με 26-24 και τον Βότση να περνάει και πάλι μπροστά, κάνοντας το 2-1 με 25-23. Με το ίδιο σκορ η Νίκη ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το παιχνίδι σε τάι μπρέικ, αλλά εκεί δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Σε ένα συγκλονιστικό 5ο σετ κατά το οποίο η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη κατάφερε να επιστρέψει από το 7-3 με το οποίο ήταν πίσω στο σκορ, οι φιλοξενούμενες επικράτησαν 15-13 και πήραν 2 βαθμούς από τη σημερινή αναμέτρηση.

Καλές για τη Νίκη οι Κεκιτζόγλου & Νικολαΐδου, με την θρακιώτικη ομάδα να ηττάται στο τάι μπρέικ για δεύτερο σερί ματς, αλλά να κρατάει αρκετά θετικά από το σημερινό παιχνίδι που η αλήθεια είναι ότι δεν κρίνει και κάτι. Η εβρίτικη ομάδα πάντως έχει περιθώρια βελτίωσης και αυτό αναμένουμε να δούμε στα επόμενα ματς.

Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία είναι και η τελευταία του 1ου γύρου, η Νίκη αντιμετωπίζει τη Βύσσα στο εβρίτικο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 16-25, 26-24, 23-25, 25-23, 13-15.

Συνθέσεις:

Νίκη Αλεξ/πολης: Σιούγγαρη, Καρακύκλα, Χατζηνικολάου, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Καλογεροπούλου, λ- Κεκιτζόγλου (Καράμπαλη, Παπάζογλου).

Ναύαρχος Βότσης: Τσιούκαρη, Σακαράκη, Γαϊτανίδου, Θεότη Αντρέα, Τσιουκαλά, Αντύπα, λ- Παπαδοπούλου (Θεότη Αντωνία, Αντωνιάδου, Φραγκουλίδου, Λιούτα).

Share it