Search

Μαχητική εμφάνιση και ισοπαλία στην Λισσαβόνα για τους Νέους του Ολυμπιακού με βασικό τον Ξενιτίδη για το Youth League!

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη φετινή χρονιά πραγματοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας στην βασική ενδεκάδα τον ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Πορτογάλους, με το τελικό σκορ να αδικεί την ομάδα του Βασίλη Βούζα. Οι παίκτες του Θρύλου ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα τυχερό γκολ του Πέδρο Φερέιρα στο 27’, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 30’ με μια πανέμορφη κεφαλιά του Βοΐλη. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Βρουσάι, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πλέον το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Γιουβέντους (5/12) έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Φερνάντο Τιάγκο): Μαξιμιάνο, Ντζάλο, Κόντε, Μπραγκάντσα, Λουίς, Μέντεζ, Φερέιρα (74’ Σιτχόλε), Κορέια, Σίλβα Γκουλάρτ, Σίλβα Τόμας (56’ Μπρας), Μπαλντέ (84′ Μορέιρα).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας Βασίλης): Καράδαης, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης (85′ Τσιριγώτης), Βρουσάι, Τσερκώνης (67’Ζιάκας), Κωστανάσιος (81’ Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Βοϊλης.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

1. Μπαρτσελόνα 15

2. Σπόρτινγκ 8

3. Γιουβέντους 3

4. Ολυμπιακός 2

*στο άλλο ματς της αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στην Ιταλία και έκανε το “5 στα 5”

Share it