Search

Ματσάρα μεταξύ των Νέων Θράκης και Ξάνθης με τρομερή διακύμανση και εννέα γκολ!

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων μεικτών ομάδων, με την τοπική ομάδα της Ροδόπης να κερδίζει με το εντυπωσιακό 6-3 την ΕΠΣ Ξάνθης.

Το παιχνίδι ήταν η χαρά των φιλάθλων με τρομερή διακύμανση, εξαιρετικό θέαμα, 9 γκολ και γενικά πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μέρος είχαμε 6 τέρματα, τρία για κάθε μία, ενώ στο δεύτερο πέρα απο τα τρία τέρματα των γηπεδούχων είχαμε και μια αποβολή.

Η ομάδα της Ξάνθης άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο κιόλας ο Ευθυμιάδης με σουτ έκανε το 0-1, για να έρθει άμεσα η αντίδραση των γηπεδούχων που ισοφάρισαν με τον Μπερκάι με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.  Μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν πλήρη ανατροπή με την συμπλήρωση 20′ λεπτών αγώνα όταν Γιουρτσίδης κέρδισε πέναλτι απο ανατροπή του Γκασπαριάν με τον Τζελέπη να ευστοχεί για το 2-1 με τους ξανθιώτες να απαντούν άμεσα και εντυπωσιακά ισοφαρίζοντας αρχικά στο 30′ με τον Ευθυμιάδη ενώ στο 35′ ο Γκασπαριάν έκανε το 3-2. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Γιουρτσίδης έκανε με κεφαλιά το 3-3 για τους γηπεδούχους παίρνοντας ριμπάουντ απο το φάουλ του Μέρτ που χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη ήταν εξαιρετική και κατάφερε να επιβληθεί πλήρως στο παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης που μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία. Η ομάδα της Ροδόπης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χατζηιωαννίδη που σκόραρε στο 80′ και το 87′ , και ενώ νωρίτερα ο Χασάν Ιζέτ με δυνατό σουτ στο 60′ είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης , έφτασαν στην πρώτη νίκη στον θεσμό απέναντι μάλιστα στην πρωτοπόρο του ομίλου Ξάνθη. Να σημειώσουμε πως μετά το 4-3 οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παύλου.

 

Πλέον ο όμιλος παίρνει φωτιά με την Ξάνθη να έχει το προβάδισμα καθώς θα υποδεχθεί Καβάλα και Θράκη, όμως όπως αναμενόταν θα γίνει μάχη μέχρι το φινάλε για την πρωτιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη.

ΕΠΣ Θράκης(Σπ. Κουτσογιάννης): Σαλή Μουσταφά, Χουσείν Αλή, Ανδρέου, Μέρτ, Γιουρτίδης, Παύλου, Ιζέτ, Δάγκος, Χατζηιωαννίδης, Τζελέπης, Σεμερτζή. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Νεστορίδης, Ανωτνιάδης και Βολκάν.

 

ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαρκάν, Πετρίδης, Γκασπαριάν, Χρυσοσπάθης, Ευιθμιάδης, Τανούζη, Μπαζοίδης, Αραμπατζής, Μαρκοσιάν, Ρουστέμ. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν οι: Καρατζάς, Μουστάκης, Περτσανίδης, και Γκριγκοριάν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it