Search

Το μεγαλύτερο συνέδριο SportManagement και Recreation, στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 24-26/11

Από 24- 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, στις αίθουσες του Επιμελητηρίου Έβρου το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής, το οποίο θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Ιούλιος Συναδινός.

Διοργανωτής του Συνεδρίου, που έχει γίνει σταθμός στο χώρο του Αθλητικού Management, είναι η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ).

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σκοπός της εταιρείας είναι ο προβληματισμός και η έρευνα πάνω σε θέματα οργάνωσης/διοίκησης του αθλητισμού, η παρουσίαση των πορισμάτων της έρευνας στον ελληνικό και διεθνή χώρο και η προώθηση της επιστημονικής οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού. Επίσης, βασική επιδίωξή της είναι η μελέτη των εκπαιδευτικών αναγκών στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού και η συμβολή στην αποτελεσματική αναβάθμισή τους, όπως και η παροχή/ανταλλαγή εξειδικευμένων επιστημονικών γνώσεων με ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και φοιτητές. Σκοπός της Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α. είναι επίσης η παρακολούθηση των θεωρητικών και πρακτικών εξελίξεων του αθλητικού μάνατζμεντ και μάρκετινγκ και η συμβολή στη δημιουργία υψηλής επαγγελματικής συνείδησης των στελεχών της αθλητικής διοίκησης.

Φέτος, η ΕλλΕΕΔΑΑ έχει την τιμή να συνδιοργανώσει το συνέδριό της με το Γ.Σ Εθνικό Αλεξανδρούπολης με αφορμή και τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή του και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που στέκεται πάντα αρωγός σε προσπάθειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας.

Το 18ο ετήσιο συνέδριο διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής με τίτλο: «Βιώσιμη Αθλητική Ανάπτυξη: Ο Ρόλος του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συλλόγων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» θα περιλαμβάνει διάφορα επιστημονικά σεμινάρια, στρογγυλές τράπεζες με συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου και παρουσιάσεις των προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων ερευνητικού επιπέδου και πρακτικού ενδιαφέροντος, που εγκρίθηκαν κατά τη διαδικασία αξιολόγησης με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών του χώρου του επαγγελματικού αθλητισμού.

Το συγκεκριμένο συνέδριο θα περιλαμβάνει και τις ακόλουθες ενότητες υψηλού ενδιαφέροντος για τους ενδιαφερόμενους με την παρουσία και συμμετοχή, εκτός των ειδικών του SportManagement από όλη την Ελλάδα, από την ευρύτερη περιοχή των ακαδημαϊκών του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, του Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ, του Παιδαγωγικού Τμήματος ΔΠΘ, εκπροσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Επιμελητηρίου Έβρου και της ΧΙΙ Μεραρχείας Αλεξανδρούπολης:

· Αναψυχή και Αθλητικός Τουρισμός

· Αθλητισμός στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

· Ανάπτυξη Αθλητικών ερασιτεχνικών και επαγγελματικών συλλόγων

· Άσκηση και Υγεία

· Οργάνωση προγραμμάτων προσχολικής και σχολικής υγείας

· Διοργάνωση αθλητικών γεγονότων

· Οργάνωση αθλητικών προγραμμάτων στις ένοπλες δυνάμεις

· Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών στα σπορ

· Η Ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της άσκησης και του fitness

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το συνέδριο στο www.istology.gr και επικοινωνία στο [email protected].

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το SportsAddict.gr

Share it