Search

Photos: Μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση για τους Νέους της Ξάνθης επί του Πανιωνίου!

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση οι Νέοι της Ξάνθης κέρδισαν  με 4-2 τον Πανιώνιο στα Πηγάδια, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, και έπιασαν πεντάδα.

Σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν η Ξάνθη κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ, όταν στο 35′ ο Κωνσταντίνος Δουλγέρης με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης. Με τους Θρακιώτες να μπαίνουν εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος και με την σέντρα να κάνουν το 2-0 με τον Οκάν Σουλεϊμάν.

Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 61′ ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τέρμα του Μαχαίρα, όμως η απάντηση των ξανθιωτών ήταν άμεση και στο 63′ ο Αγγελόπουλος με σούτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ξάνθης κάνοντας το 3-1. Στο 78′ ο Οκάν Σουλεϊμάν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ξάνθης κάνοντας το 4-1, με τους φιλοξενούμενους το μόνο που κατάφεραν  ήταν να μειώσουν σε 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ

Με αυτή τη νίκη η Ξάνθη έφτασε τους 19 βαθμούς μπαίνοντας πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αφήνοντας τον  Πανιώνιο στους 17.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Καραγιάννη και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Πεταλωτής, Σουλεϊμάν, Αγγελόπουλος, Σαμπανίδης, Δουλγέρης(85′ Θεοφυλάκης), Γιανναράκης, Καλογιάννης(75′ Δημητρίου), Τσάπαρης(82′ Πατσιώρας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Δ. Κοροπούλης): Νίκας, Αγγελής, Μπέτσας, Μίκο, Κουτσοποδιώτης, Αρσενιάδης, Οικονομίδης, Καραχαννάς, Μαχαίρας, Σουσώνης, Τσακυργιάννης

Share it