Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 7η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. Δύσκολο αναμένεται σήμερα το έργο όλων των ποδοσφαιριστών καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο τις ασταθείς καιρικές συνθήκες όσο και και τους αγωνιστικούς χώρους που πιθανότατα να έχουν επιβαρυνθεί από την βροχόπτωση.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Την προηγούμενη αγωνιστική Γρατινή, Ίασμος και Σάπες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησαν την νίκη. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αναδείχθηκε ισόπαλος με την πολύ δυνατή ομάδα της Δόξας Σώστη, ο Σπάρτακος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Στρύμης ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν Πολύανθος και ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Όσο για την σημερινή αγωνιστική ξεκινάμε την ανάγνωσή μας από το γήπεδο της Εκτενεπόλ, όπου ο Ορφέας Στρύμης αντιμετωπίζει την Δόξα Γρατινής. Η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου προέρχεται από μια κακή εμφάνιση κόντρα στον Σπάρτακο και την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της. Στους προηγούμενους αγώνες που αντιμετώπισε τα φαβορί του τίτλου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, δεν κατέκτησε όμως το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Μπόζη συνεχίζει ασταμάτητη και αν παρουσιάσει και σήμερα την εικόνα των προηγούμενων αγώνων δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Ορφέας Ξυλαγανής και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γειτονικό ντέρμπυ. Ένα ντέρμπυ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Ορφέας μετά τα ατυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων δεν έχει και πολλά περιθώρια γκέλας, ενώ από την άλλη ο Σπάρτακος έχει χτίσει ένα σερί που του επιτρέπει να δει με αισιοδοξία το σημερινό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο γήπεδο του Σώστη η τοπική Δόξα υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ενώ και στο πρωτάθλημα φιγουράρουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι τους σήμερα θα βρεθεί η Αναγέννηση που προέρχεται από μια ήττα…εντός προγράμματος και θα επιχειρήσει σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Στο άλλο γειτονικό ντέρμπυ της αγωνιστικής, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων στα πλαίσια της Α’ κατηγορίας, ο Κομψάτος Πολυάνθου υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Είναι εμφανής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, όμως ο τίτλος του φαβορί επιβεβαιώνεται εντός των τεσσάρων γραμμών. Εξ άλλου οι γηπεδούχοι από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Φώτης Κωνσταντινίδης έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης. Από την άλλη ο Μέγας αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς μεσοβδόμαδα και θα έχει όλα τα δυνατά του χαρτιά σε ετοπιμότητα για το σημερινό ματς.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ματς μεταξύ δύο δικεφάλων το σημερινό, στο οποίο “καίγεται” για την νίκη το Κόσμιο. Η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη έμεινε εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και σίγουρα δεν επιθυμεί και άλλες…εκπλήξεις. από την άλλη η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά και από την ισοπαλία στην έδρα του Κομψάτου και θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι και η Μεσσούνη την 2η αγωνιστική.

Μια Μεσσούνη η οποία φιλοξενεί την Ελπίδα Σαπών, στο τελευταίο ματς της ημέρας. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν από μια απουσά βασικού ποδοσφαιριστή, αφού από τους μπλε θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες ο Λυμπερακάκης, ενώ από την ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου, το μεγάλο της όπλο, ο Αμέτ Ερκάν. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό το παιχνίδι, ώστε να δούμε την απόδοση των φιλοξενούμενων χωρίς τον περσινό πρώτο σκόρερ και την Μεσσούνη αν θα καταφέρει να κόψει βαθμούς από ακόμη μια ομάδα της πρώτης τετράδας.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης – Δόξα Γρατινής

Ορφέας Ξυλαγανής – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων

Δόξα Σώστη – Αναγέννηση  Παγουρίων

Κομψάτος Πολύανθου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ Κοσμίου

ΑΟ Μεσσούνη – Ελπίς Σαπών

Share it