Search

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της χώρας στη μνήμη των θυμάτων της Μάνδρας

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και όλα τα γήπεδα της χώρας μέχρι την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας που έπληξε την περιοχή της Μάνδρας.

«Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί και πριν το τζάμπολ του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής.

Πηγή: efsyn.gr

Share it