Search

Photos: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, το οποίο διήρκεσε από τις 13 ως τις 14 Νοεμβρίου!

Πρόκειται για το τουρ που πραγματοποιούν κάθε χρόνο πλέον οι Ερυθρόλευκοι σε διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα, προκειμένου να προκύψουν οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα τμήματα υποδομής και γιατί όχι στην συνέχεια και στην ανδρική ομάδα. Το Camp της Κομοτηνής ήταν το τρίτο φετινό μετά από αυτά της Πάτρας και της Λαμίας, ενώ θα ακολουθήσουν κι’άλλα μεταξύ των οποίων αυτά σε Ρέθυμνο και Κύπρο.

Συγκεκριμένα, τις δύο προηγούμενες μέρες, σχεδόν 150 παιδιά γεννημένα από το 2002 ως και το 2005, προερχόμενα από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως Καβάλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ξάνθη και προφανώς Κομοτηνή, βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Fairplay όπου εδρεύει και η ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής και αξιολογήθηκαν από αντιπροσωπεία των ακαδημιών του Ολυμπιακού, την οποία αποτελούσαν ο Διευθυντής κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο επικεφαλής scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και οι προπονητές κ. Τάσος Πάντος, κ. Σωκράτης Κοψαχείλης και κ. Χρήστος Σκαλτσάς.

Ακόμη το παρών έδωσαν ο διευθυντής σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο κ. Νίκος Βασιλειάδης και ο κ. Φώτης Κωνσταντινίδης, ως υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής, που οργάνωσαν άψογα την διοργάνωση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, όπως επίσης προπονητές και γονείς των μελλοντικών ποδοσφαιριστών.

Οι αξιολογηθέντες ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν την πρώτη μέρα σε τεστ τεχνικής κατάρτησης και συναρμογής, ενώ την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, προκειμένου και η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, έπαιξαν δίτερμα.

Όπως τόνισαν και οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, με τους οποίους συνομίλησε το SportsAddict, αυτό ήταν το πρώτο στάδιο δοκιμών και οι διακριθέντες θα κληθούν για επιπλέον δοκιμαστικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Σύντομα λοιπόν, μερικά Θρακιωτάκια, αναμένεται να μεταβούν στον Πειραιά, προκειμένου να πείσουν και πάλι με την απόδοσή τους και να ενσωματωθούν στα τμήματα υποδομής των Ερυθρόλευκων, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων παικτών με καταγωγή από τη Θράκη, όπως οι Δημήτρης και Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Γιανναράκης και Γιώργος Ξενιτίδης.

 

Share it