Search

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 21 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχου, 1 φιλοξενούμενου και 2 ισοπαλίες συνεχίστηκε με την 6η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στην κορυφή παρέμεινε η Δόξα Γρατινής που πέρασε και από την έδρα των Παγουρίων, ενώ Ίασμος και Ελπίδα που νίκησαν την Ξυλαγανή και τον Κομψάτο αντίστοιχα, την ακολουθούν στην δεύτερη θέση. ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξα Σώστη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, όπως επίσης βαθμούς μοιράστηκαν Μεσσούνη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ νικηφόρα συνέχισε την πορεία του και ο Σπάρτακος.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης 3-0

Μια εύκολη νίκη κατέκτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που επικράτησε με 3-0 του Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Πολυχρονίδη στο 10′ και έκανε το 2-0 με το σουτ του Χαρταλάμη στο 79′. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 84′ από το αυτογκόλ του Βοϊνιάδη. Άλλη μια ήττα για τον Ορφέα Στρύμης, που αν θέλει να αποφύγει τα περσινά του παθήματα, πρέπει να επιστρέψει επειγόντως στις επιτυχίες.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής 1-3

Πιο δύσκολη από όσο αναμενόταν ήταν η επικράτησε της πρωτοπόρου Δόξας στην έδρα της Αναγέννησης. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη άνοιξε το σκορ στο 4′ με τον Κυριακόπουλο και στο 35′ ο Μπόζης από κοντά έκανε το 0-2. Στο 89ο λεπτό ο Σεφκέτ Σελήμ με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3, ενώ στο 90+3′ ο Κουβαλάκης με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 1-3. Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η Δόξα Γρατινής διατηρώντας ανέπαφο το απόλυτο, ενώ από την άλλη φρένο μπήκε προς στιγμήν στην εκπληκτική μέχρι στιγμής πορεία των Παγουρίων. Να σημειωθεί πως για τους φιλοξενούμενους αποχώρησε τραυματίας ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κυριακόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξυλαγανής 6-0

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Μέγα να επικρατεί πολύ εύκολα με 6-0, αφού η Ξυλαγανή παρουσιάστηκε στο ματς του Σαββάτου κατώτερη των περιστάσεων. Ο Ογκουνσότο από θέση τετατέτ άνοιξε το σκορ στο 5′, ενώ ο Ντεμερτσίδης στο 28′ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα. Στο 38′ ο Λειβαδιώτης έκανε το 3-0, ενώ Γιαννακιτσίδης και Βιόπουλος σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, από το 61′ μέχρι το 65′, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 σημείωσε και πάλι ο Ντεμερτσίδης στο 85ο λεπτό. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι όταν το σκορ ήταν στο 3-0 έχασαν πέναλτι, το οποίο απόκρουσε ο Παπουτσίδης.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη 2-2

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε Κόσμιο και Σώστης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Βουλγαρίδη στο 15′ που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χατζητουλούση στο 35′ σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η Δόξα ξαναπήρε το προβάδισμα με το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Γεωργακόπουλου στο 60′, για να έρθει και πάλι ο Χατζητουλούσης στο 77′ να σημειώσει με το κεφάλι το τελικό 2-2. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο τέρμα του Κοσμίου καθώς υποστηρίζουν, πως στην κεφαλιά πάσα που γίνεται στον Χατζητουλούση, έχει προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα.

Ελπίδα Σαπών-Κομψάτος Πολυάνθου 2-0

Αν και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και με την βοήθεια της τύχης μερικές φορές, έως και το 62′, η Ελπίδα κατέκτησε τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 62ο λεπτό με ωραίο πλασέ ο Κασίωτης, ενώ στο 70′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουβαλάκης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0. Η Ελπίδα είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος σε σουτ του Αμέτ Ερκάν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Δίκαιη γενικά η νίκη των Σαπών, με τον Κομψάτο Πολυάνθου να αρκείται σε μια καλή εμφάνιση και να κοιτά την απαιτητική συνέχεια.

ΑΟ Μεσσούνης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Μεσσούνη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Αμφότερα τα δύο τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Κισσούδη, που σούταρε στο 15′ στην κλειστή γωνία του Χρόνη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20′ με την φοβερή εκτέλεση φάουλ του Χατζίδη, που σκόραρε κόντρα στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι και δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε. Να σημειώσουμε πως από τους γηπεδούχους τραυματίστηκε ο Γρηγόρης Λυμπερακάκης και θα είναι απών το προσεχές διάστημα από τους αγώνες της ομάδας του.

Share it