Search

Μηδέν σε όλα Ιπποκράτης και Σουφλί (photos)

Σε ένα ισορροπημένο ματς στη Δραγάνα, Ιπποκράτης Αλεξανσρούπολης και Έβρος Σουφλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. 

Πέρα από το σκορ που δεν υπήρχε, απούσες στο κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν και οι κλασσικές ευκαιρίες, ενώ και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στην αναμέτρηση, ο Μακιτσιάν με ωραία ατομική ενέργεια θα αποφύγει δύο παίκτες και θα σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, με τον Δουλούδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Τρία λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Μυσιούδη, ο Μπετζέκας θα πάρει την κεφαλιά και η μπάλα θα φύγει άουτ, στην πρώτη αξιόλογη φάση του Σουφλίου στο ματς. Στο 26′ ο προπονητής του Σουφλίου προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Λειβαδίτη που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού να αφήνει τη θέση του στον Γιαννόπουλο.

Για να βρούμε την επόμενη ευκαιρία στον αγώνα θα πρέπει να πάμε στο 65ο λεπτό όταν μία κεφαλιά από πλευράς Ιπποκράτη έφυγε λίγο άουτ. Στο 80′ ο Καρασερίδης θα δοκιμάσει ένα μακρινό σουτ, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει σταθερά. Στο 85′ το σουτ του Τσομπανούδη θα φύγει εκτός εστίας χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Α. Στεφανίδη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Έβρος Σουφλίου βρίσκεται στην 4η θέση με 8 βαθμούς και ο Ιπποκράτης ισοβαθμεί στην 7η με Καστανιές και Απαλό, έχοντας 4.

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Α., Καρασερίδης, Πυλούδης (56′ Παπαδόπουλος), Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι (56′ Στεφανίδης Κ.), Τσακανίκας, Μακιτσιάν, Κατσαμάγκας, Γαλανός, Στεφανίδης Η.

Έβρος Σουφλίου (Πασχάλης Σταματάκης): Δουλούδης, Ράλλης, Μπάμνιος, Μπετζέκας, Πατέλης, Μυσιούδης (63′ Λειλέκτσογλου), Λειβαδίτης (26′ Γιαννόπουλος 89′ Λαζίδης), Κουρούδης, Μαργαρίτης, Πετκίδης (90+3 Γκότσιος), Τσομπανούδης.

Διαιτητής: Σημίδης – Βοηθοί: Γεωργακούδης, Σαμουρκασίδης

Δείτε φωτογραφίες:

Share it