Search

Έπιασε κορυφή ο ΑΠΣ Πανθρακικός μετά το διπλό στο Φανάρι!

Μετά από ένα ματς ντέρμπυ μεταξύ του ΑΟ Φαναρίου και του ΑΠΣ Πανθρακικού οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν τελικά την νίκη με 1-2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στον αγώνα, με τους πάνθηρες να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα λάθη του Φαναρίου, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι παρ’όλο που παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι, έμειναν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Χρήστου Γρηγοριάδη. Στη συνέχεια κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αθανάσαρο, ο οποίος ήταν μία από τις τελευταίες μεταγραφές της ομάδας προερχόμενος από τον Πόντο Κομοτηνής, από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Πανθρακικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκε το Φανάρι, που όπως υποστηρίζει στην αρχή της φάσης ο παίκτης που γίνεται αποδέκτης της μπάλας και κερδίζει το πέναλτι ξεκινά από θέση οφσάιντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάζος ο οποίος ευστόχησε, δίνοντας την μεγάλη νίκη στον Πανθρακικό, που για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι που συνέχισαν να προσπαθούν για την εκ νέου ισοφάριση μέχρι το τέλος, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λαμπίδη.

(φώτο αρχείου)

Share it