Search

Σπουδαίο διπλό στο Σιδηρόκαστρο και μια ανάσα απ’ την κορυφή η ΑΕΔ!

Εκπληκτικό είναι το ξεκίνημα της ΑΕ Διδυμοτείχου στη Γ’ Εθνική, με τους Εβρίτες αν και νεοφώτιστοι να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κλέψουν τις εντυπώσεις και να βρίσκονται μετά από 6 αγωνιστικές στην 2η θέση του 1ου ομίλου και μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Νέο «θύμα» της ομάδας του Τελκίνσκι η Ελπίδα Σκουτάρεως της οποίας επικράτησε 2-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σιδηροκάστρου χάρη στα γκολ των Θάνου στο 73′ και Εμρέ στο 77′.

To ματς ξεκίνησε με την Α.Ε.Δ να έχει μία ελαφρά υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να γίνει όμως απειλητική, όπως αναφέρει το serressport.gr. Η Ελπίς ισορρόπησε, προσπάθησε να απειλήσει χωρίς επίσης αποτέλεσμα και στο 37΄ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Εμρέ από πλάγια θέση να κάνει μια σέντρα-σουτ και τη μπάλα τελικά να φεύγει για πολύ λίγο άουτ. Το Σκούταρι απάντησε και στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Νέστωρας Στεφανίδης έκανε ένα σουτ, με τον Συριτούδη να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Καπετάνο στη συνέχεια να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερο ρυθμό, το 0-2 διαμορφώθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά και δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Συνθέσεις: 

Ελπίς Σκουτάρεως: Καστανιώτης, Ταχματζίδης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης, Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος, Στεφανίδης Δ.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Θάνος, Καζάλας, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Ιντζές. Αγωνίστηκαν και οι: Ζαφειρόπουλος, Τζανετάκος, Αλεξακιδης, Γκιντίδης.

 

Share it