Search

Θετικά τα μηνύματα από την πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία προπαιδικού πρωταθλήματος στον Έβρο

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/11 στο γήπεδο Μαΐστρου η πρώτη συνάντηση με θέμα την δημιουργία προπαιδικού πρωταθλήματος στον Έβρο.

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν προπονητές και υπεύθυνοι ακαδημιών από τους Ποντιακό, Μαΐστρο, Καππαδοκία, Εθνικό και Ηρακλή Σαγήνης, ενώ την ΕΠΣ Έβρου εκπροσώπησε ο υπεύθυνος πρωταθλημάτων Σίμος Σανδραμάνης. Παράλληλα, θετικοί στο να δημιουργηθεί προπαιδικό πρωτάθλημα είναι οι Ορέστης Ορέστης Ορεστιάδας και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Μπορεί να υπήρξαν κάποιες μικρές διαφωνίες – ενστάσεις, αλλά σε αυτό που συμφώνησαν όλες οι ομάδες είναι το ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα για το προπαιδικό, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για το καλό των παιδιών. Από κει και πέρα, ο κ. Σανδραμάνης τόνισε ότι θα θέσει το θέμα στο συμβούλιο της ΕΠΣ τη Δευτέρα 13/11 και σύντομα θα υπάρξει απάντηση προς τα σωματεία, για το αν μπορεί η Ένωση να αναλάβει τη διοργάνωση του έστω και με προσωρινά δελτία.

Ακόμα όμως και να μην μπορέσει η ΕΠΣ, είναι πολύ πιθανό οι σύλλογοι να προχωρήσουν μόνοι τους στη δημιουργία του, έστω περισσότερο «πειραματικά» φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ασχέτως από το τι θα γίνει φέτος, η ΕΠΣ δεσμέυτηκε ότι του χρόνου θα δημιουργήσει πρωτάθλημα για τα παιδιά του προπαιδικού τμήματος κάθε ομάδας.

Εντός των ημερών λοιπόν θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, καταρχάς για το αν διεξαχθεί το πρωτάθλημα φέτος και στη συνέχεια ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος σε αυτό.

 

Share it