Search

Έπεσε μαχόμενη στην Καβάλα η Δόξα Προσκυνητών!

Πάλεψε πολύ, κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά η Δόξα Προσκυνητών δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο βαθμό στο «Ανθή Καραγιάννη» γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Καβάλα.

Στο 8′ η πρώτη απειλή από πλευράς Καβάλας με προσπάθεια και σουτ του Γιαλαμούδη που δε βρήκε στόχο, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο proininews.gr ο Τάσος Πατσίδης. Στο 13′ από βαθιά μπαλιά του Αλιατίδη, ο Κεϊτά το σουτ άουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Στο 14′ κόρνερ ο Παπαδόπουλος κεφαλιά του Παπαστεριανού δύσκολα σε κόρνερ ο Νικολίτσας. Στο 22′ και 23′ απείλησε με Σιχλιμοίρη η Δόξα. Στο 24′ από σέντρα ακριβείας του Γ. Παπαδόπουλου, ο Μπλιός με ωραίο σουτ το 1-0. Στο 33′ σούπερ πάσα του Ρομπέρ, τετ α τετ ο Αδαμάκης χάνει πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία (η δεύτερη σε κενή εστία). Στο 44′ από πάσα του Ιωαννίδη, ο Μόσχος με σουτ, βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 48′ λάθος του Νικολίτσα, σουτ του Ντουρτμέ πάνω από τη γραμμή έσωσε ο Μόσχος. Το 2-1 στο 55′ με σουτ του Γ. Παπαδόπουλου μετά από ωραίο συνδυασμό. Στο 80′ αστόχησε μέσα από την περιοχή ο Γιαννακίδης και στο 81` το ίδιο έκανε ο Βαλαβανόπουλος.

Πριν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του 37χρονου διαιτητή Α. Κορέστη.

Συνθέσεις:

ΑΟΚ: Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης, Παπαστεριανός, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλιός (46′ Ντουρτμές), Κεϊτά (46′ Χατζηκυριάκου), Ρομπέρ (66′ Τζιτζιφάκος), Αδαμάκης (79′ Βαλαβανόπουλος).

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Δελή Χακάν, Γαβριήλ (46′ Ζήνωνος), Δραγανίδης, Βάσκος, Σιχλιμοίρης, Ιωαννίδης (77′ Γιαννακίδης).

Photo Credits: Τάσος Πατσίδης – proininews.gr

Share it