Search

Επέστρεψε στους πάγκους ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης ο Νίκος Κριεζής!

Τι κι αν το καλοκαίρι είχε αποφασίσει μετά απο πολλά χρόνια στους πάγκους να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή στον Ηρακλή Ζυγού αλλά και  του προπονητή των Παλαιμάχων του ΑΟΞ, τελικά ο Νίκος Κριεζής δεν άντεξε πολύ μακριά απο το κοουτσάρισμα και επιστρέφει ξανά σε πάγκους ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο πολύπειρος τεχνικός, και μεγάλη μορφή της ιστορίας του ΑΟΞ όντας απο τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας, μετά απο μακρά συζήτηση που είχε με τους ιθύνοντες της Ασπίδας Πηγαδίων πείστηκε για το πλάνο των διοικούντων της ομάδας και αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Μπαμπούρη που για λόγους εργασίας δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ήδη τα αποτελέσματα της νέας εποχής της Ασπίδας Πηγαδίων είναι  ορατά με την ομάδα στα δύο πρώτα ματς με τον Κριεζή στον πάγκο να κερδίζει τον ΑΠΟΞ αλλά και να έχει πάρα πολύ καλή εικόνα κόντρα στο Δροσερό. Άλλωστε στην ομάδα των Πηγαδίων θέλουν μια καλή αγωνιστική χρονιά για να την αφιερώσουν στον αδικοχαμένο Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Μπαμπούρη

Share it