Search

Εθνική απογοήτευση στο Ζάγκρεμπ και βαριά ήττα απο τους Κροάτες! Πολύ δύσκολο το έργο για την ρεβάνς

Σβήνει το… όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική. Η Κροατία ήταν καθόλα ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη του Καρνέζη και της άμυνας και επικρατώντας με 4-1, βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση! Πολύ δύσκολη η ρεβάνς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, ειδικά με την εικόνα της Εθνικής.

Υπάρχουν δικαιολογίες; Ναι. Μανωλάς τιμωρημένος, Τοροσίδης ανέτοιμος. Μάνταλος, Δώνης τραυματίες. Μπορούν να δικαιολογήσουν την εικόνα της Εθνικής στο Ζάγκρεμπ; Ξεκάθαρα όχι!

Μία Εθνική μπερδεμένη, άνευρη και μη συγκεντρωμένη έκανε το έργο της Κροατίας πολύ εύκολο. Τόσο εύκολο που οι Κροάτες όχι μόνο δε το πίστευαν στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια πήγαν και… σβηστά το παιχνίδι.

Στο ματς της τριετίας η Εθνική και ο Σκίμπε αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λάθη στις επιλογές, λάθος στην τακτική, ατομικά λάθη. Μ’ έναν Σωκράτη, έναν Παπαδόπουλο να είναι οι μοναδικοί που πέρασαν την βάση δεν γινόταν κάτι καλύτερο για την Εθνική. Ο συνδυασμός των παραπάνω και το τελικό 4-1 μας κάνει να πιστεύουμε μόνο σ’ ένα θαύμα το βράδυ της Κυριακής.

εθνικη ομΚροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λοβρέν, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Βίντα, Μόντριτς, Κράμαριτς (81′ Βλάσιτς), Πέρισιτς, Κάλινιτς (75′ Ρέμπιτς)

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανιάτης (46′ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (72′ Μπακασέτας), Τζιόλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου

 

Share it