Search

Photos: Πρώτη νίκη των Παίδων της Ξάνθης με άνετη επικράτηση επί του Έβρου

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι Παίδες της Ξάνθης επικράτησαν με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του Έβρου, με τους παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού να είναι ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε εξ’ αρχής πολύ δυνατά, στον αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης, καταφέρνοντας μόλις στο 10′ να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο γύρισμα του Εμρέ Γιουρούκ ο Χατζηβασιλείου με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Μετά το γκολ οι παίκτες της Ξάνθης πήραν ψυχολογία και πίεσαν περισσότερο είχαν δοκάρι, μετά απο λάθος γύρισμα αμυντικού με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο,  στο 22′ και στο 35′ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ του Γιουρούκ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Έβρου προσπάθησε να μειώσει όμως χωρίς να μπορεί να βρει φάσεις προς την εστία του Χατζή, με τους ξανθιώτες να βρίσκουν ευκαιρία και στο 53′ με τον Βουλγαρίδη να διευρύνουν τη νίκη τους διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μετά την ήττα στην Καβάλα η ομάδα της Ξάνθης πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ακι την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Θράκης. Ενώ η ομάδα του Έβρου θα αναζητήσει απέναντι στην Καβάλα θα ψάξει τους πρώτυος της βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νεοχωρίτης με βοηθούς τους Καρασαβαίδη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Χατζής(75′ Σαϊλάκης), Μαρκοσιάν Α., Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Τσολακίδης(70′ Καραγεωργός), Πιστικός(70′ Δεληωρίδης), Γιουρούκ(75′ Παπαθεοδώρου), Χατζηβασιλείου(47′ Βουλγαρίδης)

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(Σ. Ζησίδης): Γιαλενίδης, Φωτακίδης(41′ Ντέμπροβα), Πιστιάλκας, Θέμελης, Τσελεμπάκης, Αγγελακούδης(41′ Πεταλούδης), Αϊβαλή, Βοσνίδης(55′ Πουρτσελάτζε), Σπυρολλάρης, Λαζαρίδης(57′ Καλαμάρας), Κονδύλης(57′ Ζαφειρόπουλος)

Share it