Search

Τεσσάρα για Μαΐστρο και μια ανάσα απ’ την κορυφή

Με 4-0 του Ατρόμητου Άβαντα επικράτησε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή του Νότιου ομίλου στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ Έβρου.

Η Μαΐστρος μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε κοντινό πλασέ του Σαρηγιαννίδη μετά από κάθετη πάσα του Δημούτση. Στο 19′ ο Αντωνιάδης θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του κλέβοντας τη μπάλα, περνόντας δύο παίκτες και νικώντας τον Θεοχαρίδη.

Στο 57′ ο Αντωνιάδης μετά το γκολ του θα βγάλει και ασίστ για τον Λαΐνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και εκείνος θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 61′ μετά από ωραίο τρίγωνο Δημούτση, Νότη και Σαρηγιαννίδη, ο τελευταίος θα πλασάρει ωραία τον πορτιέρο του Άβαντα για το τελικό 4-0.

Ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να πετύχει γκολ με πιο σημαντική αυτή του Φραγκουλίδη που σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Δογάνη.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου: Δογάνης (64′ Κεσουδάκης), Μούκα, Σιμσιρίκης, Μελαδένιος, Καπουκράνης, Παρασκευάς, Δημούτσης, Παπαδόπουλος (57′ Νότης), Αντωνιάδης (57′ Φωτεινός), Σαρηγιαννίδης (65′ Μιχαηλίδης), Λαΐνας.

Ατρόμητος Άβαντα: Θεοχαρίδης (69′ Τσακουρίδης), Χατζηπαύλου Σ., Χατζηευαγγέλου, Σύρος, Κεφαλίδης (60′ Παττακός), Αρήφ Ογλού, Καραλής (57′ Αντωνούδης), Καζής (82′ Χατζηπαύλου Ε.), Αλεξαδρίδης, Φραγγουλίδης, Καλτσάς.

Διαιτητής: Ουζουνίδης – Βοηθοί: Κοντάρας, Κωνσταντάκης

Share it