Search

Γ’ Εθνική: Οι εταιρείες που προσφέρουν προς στοιχηματισμό τα παιχνίδια της Τετάρτης (08/11)

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη (08/11) η εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Σήμερα έχουμε πλήρη δράση μόνο στον 2ο όμιλο, όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και στο σύνολο τους είναι 7. Οι εταιρίες Goalbet και Stoiximan όντας πιστές στο ραντεβού τους με τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής έχουν “ανοίξει” ήδη της αγορές για όλα τα σημερινά παιχνίδια, ενώ είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό και οι αγορές Under/Over.

Τα παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο σημερινό μενού είναι η αποστολή του ανεβασμένου Ηρακλή (από δύο νίκες έρχονται οι “κυανόλευκοι”) στην έδρα της Καρδίας, ενώ δύσκολη προβλέπεται η έξοδος του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου στην έδρα της Νάουσας, η οποία έχει το απόλυτο στην έδρα της (3Χ3).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ: https://www.betarades.gr/g-ethniki-oi-etairies-pou-prosferoun-pros-stoiximatismo-ta-paixnidia-ths-tetartis-0811/

Share it