Search

Δεύτερη στην Ευρώπη η Εθνική Μπότσια του Εβρίτη Αλέξανδρου Παπαδάκη!

Το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση κατέκτησε η ελληνική ομάδα Μπότσια ( BC1 / BC2 ), της οποίας αρχηγός είναι ο Αλέξανδρος Παπαδάκης (ο μεσαίος στην παραπάνω φωτογραφία) από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην πόλη Πόβολα της Πορτογαλίας.

Η ελληνική τριάδα, αποτελούμενη από τους Παπαδάκη, Σουλάνη και Κυπριώτη, στη φάση των ομίλων επικράτησε 6-4 της Ισπανίας, 6-4 της Πορτογαλίας και 13-0 της Πολωνίας, ενώ ηττήθηκε 10-3 από την Ολλανδία. Προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη 7-1 επί του Ισραήλ, όμως στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Σλοβακία.

Η ομάδα ζευγαριών BC3 κατέλαβε την 4η θέση στην ίδια διοργάνωση, αφού στον «μικρό» ηττήθηκε 6-2 από την Ισπανία (σ.σ. ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με απολογισμό τρεις νίκες σε έξι αγώνες), ενώ η ομάδα ζευγαριών BC4 κατετάγη στην 8η θέση. Την ομάδα ζευγαριών BC3 συγκροτούσαν οι Άννα Ντέντα και Κωνσταντίνος Μασούρας, ενώ με την ομάδα ζευγαριών BC4 αγωνίστηκαν οι Νίκο Βασίλι και Χρυση Μόρφη Μέτζου.

Share it