Search

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Νίκη Αλεξ/πολης

Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Αρχέλαο Κατερίνης και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, η Νίκη Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη με 3-1, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών.

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη παρ’ όλο που ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-22, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν ανάλογα και έτσι η Ελπίδα πήρε το τρίποντο. Οι γηπεδούχος ομάδα που ήταν πολύ καλή στο σερβίς και στην άμυνα, κατέκτησε τα επόμενα τρία σετ με 25-19 και με τη νίκη αυτή έφτασε την εβρίτικη ομάδα στη βαθμολογία του ομίλου.

Το πιο καθοριστικό σημείο του ματς ήταν στο 3ο σετ, όταν η Νίκη ήταν μπροστά με 15-10, αλλά η Ελπίδα γύρισε το σκορ και πήρε το σετ με 25-19. Στο 4ο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στο ματς οδηγώντας το σε τάι μπρέικ, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς οι Αμπελόκηποι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Όπως τόνισε ο κ. Ανδρεάδης στο SportsAddict μετά το τέλος του αγώνα, η Νίκη πλήρωσε το γεγονός ότι μετά το δυνατό τουρνουά προετοιμασίας που έδωσε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έπαιξε δύο σερί παιχνίδια με αδύναμες ομάδες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Τα σετ: 22-25, 25-19, 25-19, 25-19

Σύνθεση Νίκης: Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Καράμπαλη, Καρακύκλα, Χατζηνικολάου, λ-Καλογεροπουλου. Αλλαγές: Δημητροπούλου, Παπάζογλου, Ζυγερίδου.

 

Share it