Search

Video: To Pregame και η αποστολή για το ματς στην Κρήνη για τις Βασίλισσες της Θράκης!

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνουν την Κυριακή  οι Βασίλισσες της Θράκης, που θα ταξιδέψουν στην Κρήνη για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα του Αγίου Γεωργίου στις 15:00.

Μάλιστα για το ταξίδι για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν την αποστολή θα υπάρχει και βόλτα στο εμπορικό κέντρο της περιοχής με την αναχώρηση απο την Ξάνθη να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 απο την Πλατεία Μπαλτατζή ενώ η επιστροφή το βραδάκι της ίδιας μέρας.

Για το παιχνίδι στην Νέα Κρήνη οι Βασίλισσες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους με τον προπονητή της ομάδας, Ανέστη Αλεξούδη με το πέρας της τελευταίας προπόνηση  να ανακοινώνει την αποστολή για το πρώτο εκτός της χρονιάς που θα απαρτίζεται απο της: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Κατσαρού, Γκονζάλες, Τσιρδάνη, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη, Παρδή, Μπουργουτζόγλου, Πόρναλη, Σταύρου, Νταλή, Γκιούγκη, Χασιώτη, Αλεξιάδου και Κριτσιμάλη.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το pregame βίντεο που ετοιμάζουν πριν απο κάθε αγώνα τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας.

Share it