Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του Διδυμοτείχου στην Γ’ Εθνική! Η ΑΕΔ ήρθε για να μείνει

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής φιγουράρει η ΑΕΔ, που μετά απο 4 αγωνιστικές μετρά 7βαθμούς, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην Καβάλα, με την νταμπλούχο Έβρου να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Νέστο Χρυσούπολης.

Η ομάδα του Κρίστο Τελκίνσκι ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα μετρώντας δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Νέστο και Καρπερή, ενώ ενδιάμεσα είχε και ισοπαλία στην Κομοτηνή απέναντι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Το εξαιρετικό αήττητο σερί των Εβριτών έσπασε στην Καβάλα, οπού η ΑΕΔ γνώρισε την ήττα απο την ομώνυμη ομάδα από την άσπρη βούλα, με τους Θρακιώτες πάντως να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους.

Σε αυτά τα τέσσερα ματς η ΑΕΔ έχει σημειώσει 4 τέρματα, με τους Εμρέ, Γιαννόπουλο, Αβογιάν και Σουλεϊμάνογλου να έχουν πετύχει από ένα τέρμα έκαστος, ενώ οι Εβρίτες δεν τα πάνε καθόλου άσχημα και αμυντικά έχοντας με τα τρία τέρματα παθητικό την καλύτερη άμυνα πίσω από Νέστο και Παραλίμνιο που έχουν δεχτεί δύο.

Πρώτοι σε συμμετοχές χωρίς να χάσουν λεπτό είναι οι Συριτούδης Κ., Πετρόπουλος, Αβογιάν και Γιαννόπουλος, ενώ ακολουθούν οι Πατιαλιάκας, Ιντζές, Παντελίδης και Εμρέ . Συμμετοχή σε όλα τα ματς ως αλλαγή έχουν επίσης οι Παπούδης και Ζαφειρόπουλος, ενώ στα τρία από τα τέσσερα ματς αγωνίστηκε και ο Καζάλας.

 

Share it