Search

Και δεύτερη φοιτητική ομάδα μπάσκετ δημιουργεί το Δημοκρίτειο Κομοτηνής!

Πριν από δύο χρόνια ιδρύθηκε η πρώτη φοιτητική ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα, η οποία κατάφερε να συμμετάσχει σε κανονικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Η ομάδα του φέρει το όνομα Α.Σ. Δημοκρίτειο, έμπνευση του αείμνηστου καθηγητή ΤΕΦΑΑ Αλέκου Καρυπίδη, πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

Φέτος, η ομάδα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ ετοιμάζει και τη δεύτερη ομάδα της, προκειμένου να ανταποκριθεί στο υψηλό ενδιαφέρον της φοιτητικής κοινότητας να συμμετάσχει στο εγχείρημα. Μέχρι στιγμής συμμετάσχουν κατά κύριο λόγο φοιτητές ΤΕΦΑΑ στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Δημοκρίτειο: “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως η δεύτερη ομάδα του Δημοκριτείου ξεκινάει τις προπονήσεις της!

Όλοι όσοι θέλετε να γυμναστείτε και να μυηθείτε στα μυστικά του Μπάσκετ μπορείτε να το κάνετε κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Καρυπίδης” στα ΤΕΦΑΑ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά”.

Share it