Search

Εκτός έδρας παιχνίδια σε Αγρίνιο και Γιάννενα για Κ20 και Κ15, ρεπάρει η Κ17 της Ξάνθης!

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ξανθιώτικες ομάδες που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Το Σάββατο έχουν οριστεί οι δύο αναμετρήσεις για την Κ-20 και την Κ-15, καθώς η Κ-17 που προπορεύεται στον Β’ Όμιλο με 16 βαθμούς έχει το δεύτερο προγραμματισμένο της ρεπό.

Στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο Emileon, η K-20 της Ξάνθης θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό, με τους γηπεδούχους να έχουν 11 βαθμούς και να βρίσκονται στην 8η θέση, ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη έχουν 13 πόντους και να είναι στην 6η θέση. Διαιητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ματσούκας (Βαλιανός – Γαλανόπουλος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Την ίδια μέρα και λίγο αργότερα, στις 12:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, η ομώνυμη ομάδα Κ-15 θα υποδεχθεί για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την αντίστοιχη της Ξάνθης, σε ένα παιχνίδι που θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Νέος (Αγορας – Ευαγγέλου) της ΕΠΣ Ηπείρου. Αν οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη κερδίσουν, θα φτάσουν στην κορυφή και στους 9 βαθμούς τον ΠΑΟΚ, που έχει το ρεπό του.

Share it