Search

Στίγγας: «Όνειρο μου να παίξω σε ένα υγιές ελληνικό πρωτάθλημα»

Αναδείχθηκε κορυφαίος μπλοκέρ του περσινού πρωταθλήματος της Volley League. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν περιζήτητος για τις κορυφαίες ομάδες. Στην Ελλάδα όχι…

Ο λόγος για τον Κάσσανδρο Στίγγα ο οποίος διακρίθηκε πέρυσι με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Φέτος συνειδητά επέλεξε να αλλάξει προτεραιότητες κι να αποσυρθεί από το κορυφαίο επίπεδο. Επέστρεψε στη βάση του τη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως ακραίος αλλά στην (αδύναμη) Α2 και να ασχοληθεί με την επιχείρησή του, βάζοντας όπως τονίζει τους δικούς του κανόνες.

Ο Θεσσαλονικιός κεντρικός Κάσσανδρος Στίγγας ανήμερα της πρεμιέρας της Volley League τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

«Προκειμένου να απαντήσω σε διάφορες ερωτήσεις που δέχομαι καθημερινά γιατί δεν αγωνίζομαι σε καμία ομάδα της Α1 κατηγορίας.. Έχω να πω πως ήρθε η ώρα να παίξω βόλεϊ με τους δικούς μου κανόνες..!!!! Έχω την τύχη να αγωνίζομαι στην Α1 περίπου 7 χρόνια..υπήρξαν ομάδες που ήταν σωστές απέναντι μου και άλλες Όχι για διάφορους σεβαστούς λόγους.. παρόλα αυτά εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο και έδινα τον καλύτερο μου εαυτό..Αυτό δεν τιμήθηκε από κανέναν αντιθέτως η διοργανώτρια αρχη αποφάσισε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας περισσότεροι ξένοι και κοινοτικοί.. Ετσι πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στην Α2 κατηγορία σαν ακραιος και να ασχοληθώ με το μαγαζί μου..Το όνειρο μου όμως είναι να παίξω βόλεϊ σε ένα υγιές ελληνικό πρωτάθλημα..Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και όμορφο πρωτάθλημα..Την καλησπέρα μου!».

Share it