Search

Οι 32 Εθνικές ομάδες Παίδων που μαζί με την Ελλάδα των Θυμιάνη και Λεωντσάκου συνθέτουν την Elite Round με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Μετά την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον προκριματικό γύρο που διεξήχθη στην Σερβία  η Εθνική Παίδων των δύο ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, Κώστα Θυμιάνη και Γιάννη Λεωντσάκο, είναι μια απο τις 32 ομάδες που θα βρεθούν την Άνοιξη στην Elite Round οπού 15 ομάδες θα πάρουν το “χρυσό” εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό που θα γίνει στα γήπεδα της Αγγλίας.

Πέρα απο την Εθνική μας και τους Γερμανία και Πορτογαλία που πέρασαν κατευθείαν στην Elite, και φυσικά την οικοδέσποινα του Ευρωπαϊκού Αγγλία που περνάει κατευθείαν στα τελικά, στην τελευταία προκριματική φάση θα παίξουν επίσης και οι: Ιταλία, Γεωργία, Πολωνία, Σουηδία, Ιρλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Βοσνία, Σλοβακία, Σκωτία, Δανία, Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Φινλανδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Τσεχία, Κροατία, Ισπανία, Ελβετία και Βέλγιο. Ενώ ως καλύτερες τρίτες πέρασαν οι Τουρκία, Κύπρος, Σκόπια και Νορβηγία.

Η κλήρωση για τους ομίλους της Elite Round θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στη Νιόν.

Share it