Search

Οι οικονομικές δυσκολίες φέρνουν αποχωρήσεις απο την Γραμματεία της ΕΠΣ Ξάνθης! Το ευχαριστώ και αντίο της Ένωσης στην Βούλα Ελευθεράκη

Τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, όπως όλες στην χώρα μια και η ΕΠΟ έχει απαιτήσεις αλλά με μηδενική στήριξη προς της Ενώσεις ανά την χώρα, και αυτό αναγκάζει την διοίκηση του Γιώργο Πανίδη να προχωρήσει σε απολύσεις, με την Βούλα Ελευθεράκη που εργαζόταν χρόνια σην θέση της υπαλλήλου της Ένωσης να είναι το “θύμα”.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης που ευχαριστεί την Σταυρούλα Ελευθεράκη για την προσφορά της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για εκ νέου συνεργασία, αναφέρει: “Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας την υπάλληλο κα Σταυρούλα Ελευθεράκη για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία που είχαμε.

Με δεδομένο πως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣ Ξάνθης ολοένα και αυξάνονται, αποφασίστηκε από κοινού και σε συναινετικό κλίμα ο τερματισμός της συνεργασίας μας.

Η κα Ελευθεράκη Σταυρούλα, η Βούλα μας, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης και ευελπιστούμε πως στο μέλλον θα υπάρξει εκ νέου συνεργασία. “

 

Share it