Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 γκολ, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η Βιστωνίδα Κοπτερού είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών, με τον ΑΠΣ Πανθρακικό να την πλησιάζει στον έναν βαθμό μετά την νέα νίκη του. Μύστακας και Φανάρι σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ενώ Ένωση Ασωμάτων και Ατσάλι Αρχοντικών ξεπέρασαν τα εμπόδια του Αετού Μίσχου και της ΠΑΕ Ποντίων αντίστοιχα. Η ΑΕ Κομοτηνής πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής, η Δόξα Υφαντών πήρε άλλο ένα ξεκούραστο τρίποντο και ο Ηρακής Σαπών είχε το ρεπό του.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Ατσάλι Αρχοντικών 0-6

Στο γήπεδο του Κάλχα το ματς της ΠΑΕ Ποντίων με το Ατσάλι Αρχοντικών διεξήχθη κανονικά, αφού η εμφάνιση των φιλοξενούμενων ήταν επίσης κίτρινη και έτσι οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με την έτερη εμφάνισή τους όπως ακριβώς συνέβη και οτν αγώνα με την ΑΕ Κομοτηνής. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη χάρη στα τέρματα των Χαντζή Ρετζέπ, που έκανε το 0-1, το 0-3 με πέναλτι και το 0-5, Χοτζάογλου Ιρφάν (0-2), Φεΐζ Ριτβάν 0-4 και Χουσεΐν Σουάτ που έγραψε το τελικό 0-6.

Ελπίδες Κομοτηνής-Νέα Δόξα Υφαντών (δεν διεξήχθη)

Δεν διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των Ελπίδων Κομοτηνής και της Νέας Δόξας Υφαντών και αυτό διότι οι γηπεδούχοι για δεύτερη φορά φέτος δεν είχαν στην σύνθεσή τους παίκτη γεννηθέντα το 2000, όπως ορίζει ο κανονισμός, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να μην ξεκινήσει τον αγώνα. Προφανώς και οι γηπεδούχοι θα μηδενιστούν για 2η φορά, θα τους αφαιρεθούν 2 βαθμοί, ενώ ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ της Δόξας Υφαντών με 0-3 α.α. και θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς που κερδίζουν οι ασπρόμαυροι χωρίς να αγωνιστούν, μετά από αυτό της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής 1-3

Σε ένα από τα ντέρμπυ της αγωνιστικής και μάλιστα τοπικό η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με 1-3 του Πότνου Κομοτηνής στην δύσκολη έδρα της Εκτενεπόλ. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Αθανάσαρο στο 23′, όμως η ΑΕ ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Φερλαχίδη στο 32′, μετά από εκτέλεση πέναλτι. Στο 75′ ο Δημόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ενώ στο 90′ ο Παύλου έγραψε το τελικό 1-3.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-1

Στο άλλο ντέρμπυ της πόλης, ο ΑΠΣ Πανθρακικός διατήρησε το απόλυτο επικρατώντας της Φιλίας με 0-1. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους με το γκολ του Στέλιου Αλεξόπουλου που τους χάρισε την νίκη. Έτσι οι πάνθηρες σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την πρωτοπόρο Βιστωνίδα Κοπτερού, η οποία ωστόσο ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της. Από την άλλη η Φιλία Κομοτηνής δεν έχει βρει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό και παραμένει στην 10η θέση με μόλις μία νίκη.

Αετός Μίσχου-Ένωση Ασωμάτων 1-2

Στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ της 5ης αγωνιστικής ο Αετός Μίσχου γνώρισε και δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Ένωση Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι που συνεχίζουν αήττητοι στην κούρσα του πρωταθλήματος άνοιξαν το σκορ με τον Παλτζί Μεχμέτ. Ο Κοπούκ Χασάν ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης στο δεύτερο μέρος για να έρθει στο 90′ ο Χουσεΐν Χασάν να γράψει το τελικό 1-2.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-2

Πέταξε βαθμούς στην έδρα του Αγιοχωρίου η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Βιστωνίδα Κοπτερού. Η ομάδα του κυρίου Ερτζάν, παρ’ότι προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με τα τέρματα που πέτυχαν ο Ντουμπάν Οζάν και ο Ραμαδάν Σεβέν, δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα, με αποτέλεσμα η πάντα υπολογίσιμη ομάδα του ΑΣ Αγιοχωρίου, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει το ματς σε 2-2, κλέβοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΟ Μύστακας-ΑΟ Φαναρίου 3-3

Σε ένα συναρπαστικό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Μύστακα, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Φανάρι, με τους δύο συλλόγους να φιγουράρουν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογικής κατάταξης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ πριν το ημίχρονο με τα τέρματα των Βασταρδέλη και Καραβέτη. Στην συνέχεια ο Μύστακας αν και με 10 παίκτες έφερε τούμπα το ματς σε 2 λεπτά για το υπέρ του πλέον 3-2, ενώ και πάλι ο Καραβέτης σχεδόν ένα τέταρτο πριν την λήξη ισοφάρισε σε 3-3, την στιγμή που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 9! παίκτες. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το Φανάρι έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, όμως το 3-3 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Share it