Search

Μεταγραφή απο την Κύπρο μέσω…Κομοτηνής για το Νέστο Χρυσούπολης πριν το ματς με το Άβατο!

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, που ολοκλήρωσε την μεταγραφή του 21χρονου Κυριάκου Αρετά με ελεύθερη μεταγραφή απο την Κυπριακή Αλκή.

Ο 20χρονος(3 Μαρτίου 1997) αριστερός μπακ-χαφ που κατάγεται απο την Χρυσούπολη, και είναι γιος βετεράνου ποδοσφαιριστή του Νέστου, έχοντας και ο ίδιος παρελθόν στην ομάδα της Χρυσούπολης και αφού πέρασε στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο Αρετάς είχε φύγει απο την Ελλάδα για να μετακομίσει στα τμήματα Υποδομής του ΑΠΟΕΛ ενώ μετά τον δανεισμό του σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς έμεινε ελεύθερος για να αγωνιστεί στην Αλκή, και εν τέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Νέστου Χρυσούπολης. Μάλιστα το πρώτο του ματς με το Νέστο δεν αποκλείεται να γίνει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη Αβάτου στην Φελώνη.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Νέστου αναφέρει:

Ο 20χρονος αμυντικός Κυριάκος Αρετάς γιός του Θόδωρου Αρετά που φόρεσε την φανέλα του Νέστου μας την δεκαετία του 90 είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας..

Ο Κυριάκος καλύπτει θέσεις στην αριστερή πτέρυγα και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ολυμπιακός Κύπρου.

Την μεταγραφή του στην ομάδα μας βοήθησε το γεγονός ότι σπουδάζει στην Κομοτηνή.

Share it