Search

Σπουδαία νίκη επί του πάλαι ποτέ πρωταθλητή Άρη για τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης!

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης η οποία για την 2η αγωνιστική της Α2 ανδρών επικράτησε του Άρη Θεσσαλονίκης με 3-1 σετ εντός έδρας.

Οι παίκτες του Ιπποκράτη Δήμητσα ευτύχησαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και θα έχουν να λένε ότι «το κίτρινο υποβρύχιο» βούλιαξε τον πάλαι ποτέ πρωταθλητή Ελλάδας στο ελληνικό βόλεϊ, ο οποίος αν και χωρίς προπονητή, παρατάχθηκε σήμερα πλήρης σε αντίθεση με την πρεμιέρα, αφού εκδόθηκαν τα δελτία των αθλητών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Παρ’ όλα αυτά, η ΓΕΑ ήταν αυτή που δεν κατάλαβε από το όνομα και την βαριά φανέλα του αντιπάλου. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στο πρώτο σετ υπέπεσε σε αρκετά λάθη που δεν της επέτρεψαν να έχει το πάνω χέρι με αποτέλεσμα ο Άρης χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να προηγηθεί με 25-22. Οι Εβρίτες με αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, βελτίωσαν την απόδοσή τους, λιγόστευσαν τα λάθη τους και ο αγώνας πήρε τελείως διαφορετική τροπή

Η ΓΕΑ ισοφάρισε με 25-21 και στο τρίτο ήταν καταιγιστική επικρατώντας με 25-13 και έχοντας εκπληκτική απόδοση στο κομμάτι του μπλοκ. Στο τέταρτο σετ, μπήκε καλά και προηγήθηκε μέχρι τα μισά του σετ. Εκεί ο Άρης έκανε τη δική του αντεπίθεση θέλοντας να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και ψύχραιμοι στο τελείωμα του σετ και ήταν αυτοί που έφτασαν στη κατάκτηση του σετ και του αγώνα μέσα σε πανηγυρισμούς.

Τα σετ: 22-25, 25-21, 25-13, 26-24

ΓΕΑ: Κεσκίνης, Γατέλας, Αλεξανδρόπουλος, Αλεξάκης, Φλετούρης, Κωνσταντινίδης, λ-Ποιμενίδης, (Αλ.Αλεξάκης, Τιάκας, Ανδραβίζος, Μπελέζης)

Άρης: Τσατσούλας, Χατζηφάκης, Κατσιαφλιάκας, Μέλκας, Σκαρλατίδης, Ωρολογάς, λ-Τασιούρας, (Πρόιος, Βιλδιρίδης, Τσαλκιάς, Σταθακίδης)

Share it