Search

Εύκολη νίκη για την Ροδόπη 87 στο διεθνές φιλικό με την Olympia Shumen! (pics)

Με 6-1 επικράτησε η Ροδόπη 87 της Βουλγάρικης Olympia Shumen σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

Οι παίκτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου ήταν σαφώς μια κλάση ανώτερες αλλά κυρίως πιο έμπειρες από τις αντιπάλους τους και δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν την νίκη στον σημερινό φιλικό αγώνα. Η γηπεδούχος είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μέχρι το 22ο λεπτό ήδη προηγούνταν με 4-0.

Από την άλλη οι Βουλγάρες παίκτριες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έδινε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού η προπονήτριά τους, Αλμπένα Τοντόροβα, που δεν σταμάτησε στιγμή να τις καθοδηγεί, δεν πτοήθηκαν, από τα έξι γκολ που είχαν ήδη δεχθεί μέχρι το 47ο λπετό. Σε όλο το δεύτερο μέρος είχαν πολύ καλύτερη απόδοση, απ’ότι στο πρώτο και παίζοντας και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, φτάνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή της Ροδόπης 87, κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 73′ σε φάση διαρκείας, με σκόρερ την Alexandrova.

Τα γκολ για την Ροδόπη 87 πέτυχαν η Πατεράκη στο 11′ και το 43′, η Μαρία Μπασούρη, εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, στο 14′ και το 15′, η Ζαχαριά στο 22′ με εκτέλεση πέναλτι και η Κουφού στο 47′.

Σε μια τελική ανάλυση αυτό που θα μείνει από το Σαββατοκύριακο για την ομάδα της Ροδόπης 87, είναι η επίσκεψη και η φιλοξενία, γενικότερα, της φίλης, πλέον όπως αποκαλείται, ομάδας της Olympia Shumen. Μάλιστα πέραν του παραπάνω, όπως τόνισε η ομάδα της Ροδόπης, σε ανακοίνωσή της, αποδέχθηκε ήδη την πρόσκληση της Βουλγάρικης ομάδας, για φιλοξενία και φιλικό στην πόλη Σούμεν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ροδόπη 87: Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Κακοψήτου, Ζαχαριά, Θεοφίλου, Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Γεωργαντά, Μπασούρη.

Αγωνίστηκαν και οι: Αδάμου, Χασάν, Δαγκλή, Αντωνοπούλου, Γιώρκα.

Olympia Shumen: Aianasova, Medialkova, Hadjieva, Angelova, Yankova, Todorova, Alexandrova, Petrova, Mazlumova, Georgieva V., Georgieva M.

Αγωνίστηκαν και οι: Karakasheva, Hamid, Pavlova.

Share it