Search

Άφαντη η απόφαση της ΕΠΟ την ώρα που ασκήθηκε δεύτερη έφεση από την ΠΑΕ Ποντίων!Το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης και η νέα εμφάνιση που έρχεται;!

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η χρονική στιγμή, που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ποντίων για τον αγώνα με την Αναγέννηση Παγουρίων στο πλαίσιο του Κυπέλλο ΕΠΣ Θράκης.

Με την έφεση να έχει εκδικασθεί, και την απόφαση να έχει προκύψει, το μόνο που απομένει, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ποντίων, είναι να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Μάλιστα οι αγωνία των φίλων της ομάδας μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου, αφού σε λίγες ώρες η ομάδα του Θρυλορίου αγωνίζεται με το Ατσάλι Αρχοντικών στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με το φάσμα της αποβολής, έστω και προσωρινής έως την εκδίκαση όλων των εφέσεων, να είναι πια πιο ορατό από ποτέ.

Αναφερόμαστε πλέον στην αποβολή της ομάδας από την Β’ ΕΠΣ Θράκης, αφού σήμερα, αν όλα συμβούν όπως και τις προηγούμενες φορές, θα αναφερόμαστε στον τρίτο μηδενισμό της και αυτό διότι, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης κατοχύρωσε τόσο των αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΠΣ Πανθρακικό, όσο και αυτόν της 4ης αγωνιστικής με την Δόξα Υφαντών, με 3-0 α.α. κατά της ΠΑΕ Ποντίων. Το αξιοσημείωτο είναι πως αμφότερες οι δύο αποφάσεις επισύρουν επιπλέον την χρηματική ποινή 2000 €, με την ΠΑΕ Ποντίων να έχει τιμωρηθεί συνολικά έως τώρα με 6000 € πρόστιμο. Να αναφέρουμε και να ξεκαθαρίσουμε, πως το γεγονός της ήττας με 3-0 α.α. δεν επισύρει και αφαίρεση βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα ούτε της τρέχουσας ούτε της επόμενης περιόδου.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων πραγματοποίησε και πάλι έφεση κατά της απόφασης που αφορά τον αγώνα με τον ΑΠΣ Πανθρακικό, μέχρι στιγμής. Σε αυτήν αιτείται να εξαφάνιση των ποινών της, επικαλούμενη πέντε γεγονότα. Πως η φράση “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ” ήταν καλυμμένη με τέιπ και δεν διαφαινόταν, ο διαιτητής εφηύρε την απαγόρευση σχετικά με την απεικόνιση του Πυρρίχειου και η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων ΔΕΝ ήταν η υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα, το σωματείο δεν κλήθηκε σε απολογία παρ’όλο που ο αρχηγός του υπέγραψε με επιφύλαξη το φύλλο αγώνος, ο λόγος που ο διαιτητής δεν επέτρεψε στην ομάδα να αγωνισθεί ήταν προσχηματικός και επειδή η αναγραφή στο φύλλο αγώνα, που περιείχε κακή σύνταξη, ήταν αυθαίρετη.

 

Ακόμη, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία υπήρξε μαζική συσπείρωση και αποφασίσθηκε η αλλαγή του εμβλήματος στην σφραγίδα και την φανέλα, με την ανάλογη τροποποίηση του καταστατικού, με σκοπό την ένταξη του λογότυπου ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ!

Επίσης να σημειώσουμε, πως ήδη υπάρχουν ετοιμασίες για την δημιουργία και της δεύτερης εμφάνισης της ΠΑΕ Ποντίων, στην οποία θα διαφέρει μόνο η μπλούζα, που θα έχει σαν βασικά της χρώματα το γκρι και το μαύρο!Μια κίνηση που φανερώνει αν μη τι άλλο, αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου.

Τέλος να σημειώσουμε πως μετά τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής είχαμε και δύο αλλαγές στην βαθμολογία της Β’ ΕΠΣ Θράκης. Η Δόξα Υφαντών ανέβηκε στην 10η θέση ενώ ο ΑΠΣ Πανθρακικός στην 4η. Αναλυτικά η πλέον βαθμολογία στην Β’ ΕΠΣ Θράκης:

  1. Βιστωνίδα Κοπτερού 12 (17-1)
  2. ΑΟ Μύστακας 9 (12-10)
  3. Ηρακλής Σαπών 9 (9-3)
  4. ΑΠΣ Πανθρακικός 9 (13-2)
  5. ΑΟ Φαναρίου 9 (9-8)
  6. Αετός Μίσχου 6 (10-8)
  7. Ένωση Ασωμάτων 4 (14-5)
  8. Ατσάλι Αρχοντικών 4 (7-8)
  9. ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 3 (9-9)
  10. Δόξα Υφαντών 3 (7-10)
  11. ΑΕ Κομοτηνής 3 (2-10)
  12. ΑΣ Αγιοχωρίου 1 (10-10)
  13. ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 0 (2-13)
  14. Πόντος Κομοτηνής 0 (1-16)
  15. Ελπίδες Κομοτηνής -8 (3-12)

Share it