Search

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το SportsAddict προτείνει…

Το ντέρμπι των «αιωνίων» μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 19:30.

Κάποιοι θα προτιμήσουν να δούνε τον αγώνα στο σπίτι, κάποιοι άλλοι θα βγούνε έξω.

Για εσάς λοιπόν που σας αρέσει να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ομάδα μαζί με παρέα σε έναν φιλόξενο χώρο σαν το σπίτι σας, το SportsAddict έχει την λύση ή μάλλον… τις λύσεις!

La Bombonera SportsCafe

Θες να βλέπεις το αγαπημένο σου αθλητικό γεγονός με την παρέα σου αλλά δεν βρίσκεις τον χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα; Πλέον τον βρήκες, στην Βασ. Σοφίας 8 στην παλιά Πυξίδα στην Ξάνθη, άνοιξε ένας διώροφος χώρος που ήρθε για να σε κερδίσει με την άνεση, την άψογη εξυπηρέτηση και τις ιδανικές παροχές για να απολαύσεις την παρουσία σου εκεί. Με πολλές οθόνες, και play station στον 3ο όροφο για τους gamers, ενώ είναι ιδανικός χώρος και για καλοφαγάδες με το burger La Bombonera να σε…προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

El Clasico

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center. Άλλωστε που καλύτερα για να παρακολουθήσει το Ελληνικό “El Clasico” απο το “El Clasico” της Ξάνθης.

 

Share it