Search

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι της Ξάνθης πέρασαν νικηφόρα και απο την Λάρισα!

Έχουν πάρει φόρα για τα καλά οι Έφηβοι της Ξάνθης που πέρασαν νικηφόρα και απο την έδρα της Λάρισας, και με το φινάλε του πρώτου γύρου απολαμβάνουν την πρώτη θέση με 16 βαθμούς(5 νίκες, 1 ισοπαλία) έχοντας σημαντική διαφορά απο τους διώκτες της.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Γόννων της Θεσσαλικής πόλης, σημείωσε στο 35′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιάννης Φάκης. Ενώ παρά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τενεκέ η ομάδα της Ξάνθης στάθηκε εξαιρετικά και έφυγε νικήτρια απο την έδρα της ΑΕΛ, η οποία και αυτή τελείωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής παίκτη της στο 70.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης και έχοντας μπροστά της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έφτασε τους 16 βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου, με τον ΠΑΟΚ να την ακολουθεί στους 11.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Τασίσης, Ποδαράς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Πασσαλής, Κιούπη(55′ Μανίσογλου), Γράβας, Τσιλιγγίρης(60′ Καλογρανάς), Φάκης(75′ Τσιτσεκίδης), Γκατζόγιας(65′ Κωσταρέλλης), Κακουλίδης(70′ Κοτόπουλος)

Share it