Search

Παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία Λεύκιππου Ξάνθης-Παρτιζάν! Στην Ξάνθη ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Παρτιζάν και μέλος του τιμ της Εθνικής Σερβίας!!!

Μετά το ταξίδι των τμημάτων Υποδομής του Λεύκιππου στην Σερβία η πολυσυζητημένη  συνεργασία του ξανθιώτικου συλλόγου με την Παρτιζάν Βελιγραδίου παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στην Ξάνθη για να προπονήσει αθλητές του συλλόγου ο Ντράγκολιουμπ Αβράμοβιτς.

Ο Αβράμοβιτς είναι Υπεύθυνος των τμημάτων Παίδων και Εφήβων της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως αποτελεί και μέλος του τεχνικού τιμ της Ανδρικής ομάδας της Εθνικής Σερβίας στην ατομική βελτίωση των επίλεκτων αθλητών.

Οπότε μπορεί να αντιληφθεί κανείς την σημαντικότητα της παρουσίας του Σέρβου τεχνικού που θα φιλοξενηθεί απο τους ιθύνοντες του Λεύκιππου Ξάνθη και θα προπονήσει αθλητές των Υποδομών του συλλόγου απο την Κυριακή 29 έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, αποτελώντας παράλληλα πέρα απο τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου και μια καλή ευκαιρία για διοίκηση και προπονητές του Λεύκιππου να παρακολουθήσουν απο κοντά τον τρόπο που δουλεύει ένα σημαντικό όνομα της προπονητικής στα Βαλκάνια.

Θυμίζουμε πως τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του Λεύκιππο είχαν βρεθεί το διάστημα 10-14 Αυγούστου στην Σερβία(θυμηθείτε ΕΔΩ) και είχαν την ευκαιρία να δώσουν δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Παρτιζάν Βελιγραδίου, να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Σερβία(θυμηθείτε ΕΔΩ),  Ενώ παράλληλα υπήρξε συνάντηση του Προέδρου Ματθαίου Σαββίδη, μελών της διοίκησης του προπονητή του Εφηβικού Πάνου Πεχλιβανίδη και φυσικά του Παιδικού και τον άνθρωπο που αποτέλεσε την σύνδεση των δύο ομάδων τον Μίλαν Ψάλτου, με μέλη της διοίκησης της Παρτίζαν οπού επήλθε η συμφωνία για συνεργασία των δύο πλευρών(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Share it