Search

Νέο μεταγραφικό χτύπημα με ταλαντούχο αμυντικό απο την Αθήνα για την Δόξα Προσκυνητών ενόψει του ντέρμπι της Ροδόπης!

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή απο την Αγία Ελεούσα, τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Γιολδάση,  που παρά το νεαρό της ηλικίας του προέρχεται δύο γεμάτες χρονιές στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αττικής.

Ο υψηλόσωμος νεαρός στόπερ που σύμφωνα με παλαιότερη αναφορά του topiko24, θεωρείται απο τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αθήνας βρίσκεται στην Κομοτηνή για σπουδές, με την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη να μην χάνει καιρό και  να προχωρά στην απόκτηση του.

Ο Γιολδάσης(με την φανέλα με το νούμερο 6 στην φωτο) ήδη έχει λάβει μέρος στις προπονήσεις της νέας του ομάδας ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Ορφέα στην Ξάνθη(θα ακολουθήσει ρεπορτάζ σε νέα ανάρτηση), δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση της ομάδας καθώς Νίκος Μπαχαρίδης και Γιάννης Πουρλιάκας εργάζονται εντατικά για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Ροδόπης κόντρα στην Δόξα Σιδηροχωρίου, αλλά και εν γένει για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Share it