Search

Οι διαιτητές στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης για το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League.

Πιο αναλυτικά, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη  στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής φιλοξενεί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων το Σάββατο στις 15:30 την ομάδα του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 1η με 19. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο στις 11:30 στο Δημοτικό γήπεδο Γοννων θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρισας. Η εφηβική ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην 1η θέση με 13 βαθμούς ενώ η Λάρισα είναι στη 2η με 9, μετά από τις 6 πρώτες αγωνιστικές. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης με βοηθούς τους Μπάλας και Σταφύλας της ΕΠΣ Τρικάλων.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, την Κυριακή στις 12:45 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στην 1η θέση έχοντας από δύο νίκες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Share it