Search

Με κούπα επέστρεψε απο την Σουηδία η Κ15 του ΠΑΟΚ του σκόρερ Νάση Στοίνοβιτς!

Με την κατάκτηση της κούπας επέστρεψε απο το IFK Invitational 2017, που διεξήχθη στο Goteborg της Σουηδίας η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ του Κομοτηναίου νεαρού αρχηγού του “δικέφαλου” Νάση Στοίνοβιτς που σκόραρε στον τελικό.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ με μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Goteborg στον τελικό, την οποία κέρδισε 4-1, παρότι δέχτηκε γκολ στο 12ο δευτερόλεπτο του τελικού. Στο Priority Serneke Arena , το μεγαλύτερο και πλέον εντυπωσιακό αθλητικό συγκρότημα των σκανδιναβικών χωρών, όπου διεξήχθη ο τελικός οι παίκτες των Βασίλη Μήττα και Πέτρου Τσιαπακίδη πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση με σκόρερ τους Κούτσια (2 γκολ), Καράκουτη και Στοϊνοβιτς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά, οπού MVP αναδείχτηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο δρόμος προς τον τελικό

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του, καθώς κέρδισε 2-0 την Valerenga (Κωνσταντέλιας, Μπουρνέλης), 1-0 την Brondby (Καράκουτης), ενώ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Helsingborgs. Στα προημιτελικά επικράτησε 2-0 της Crystal Palace με γκολ των Κούτσια και Καράκουτη.

Ο ημιτελικός ήταν ένα grand guignol παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι πίσω στο σκορ μέχρι το τελευταίο δίλεπτο, οπότε ισοφάρισε με τον Κιτσάκη, παρότι στα τελευταία 12 λεπτά του παιχνιδιού έπαιζε με δέκα παίκτες. Στα πέναλτι, ήταν όλοι εύστοχοι, μα ο Τσιόπτσης έκανε την απόκρουση που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αλέξανδρος Τσιόπτσης, Δημήτρης Μοναστηρλής, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Καράκουτης, Στέφανος Μανεσίδης, Ιωάννης Ταϊτζόγλου, Βασίλειος Κιτσάκης, Αθανάσιος Στοϊνοβιτς, Ιωάννης Κωνσταντέλιας,  Ιωάννης Μανωλιούδης, Γρηγόρης Χνάρης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης, Δημήτρης Τσιάτρης, Δημήτριος Κουίδης, Νικόλαος Μπουρνέλης, Γιώργος Κούτσιας, Στέφανος Ρούτσης.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Γιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο αναλυτής Γιάννης Βλάχος, οι φυσικοθεραπευτές Βαγγέλης Βασιλειάδης και Μιχάλης Κωστίδης.

Share it