Search

Ενημερώθηκαν για σημαντικά θέματα διατροφής και αιμοδοσίας τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης(+pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet, διοργανώθηκε από την Ακαδημία της Ξάνθης ημερίδα με θέματα την «Διατροφή Αθλητών στις Αναπτυξιακές Ηλικίες» με εισηγητή τον εργοφυσιολόγο Κωνσταντίνο Νικολαΐδη και την εθελοντική αιμοδοσία από τον Πρόεδρο των Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη» Γιάννη Παπαχρόνη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα τμήματα υποδομής της ξανθιώτικης ΠΑΕ ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την προσοχή που οι νεαροί αθλητές πρέπει να επιδεικνύουν σε θέματα διατροφής και φυσικά στη σημασία της αιμοδοσίας.

Οι κύριοι Νικολαΐδης και Παπαχρόνης ανέλυσαν με παραδείγματα και με εικόνες, σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και γονείς που παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα με διπλό χαρακτήρα, απαντώντας και σε ερωτήματα μετά το τέλος της παρουσίασής τους.

Για την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:30 στο Le Chalet θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ Ξάνθη και τα τμήματα της Ακαδημίας της, τους Παλαίμαχοι ΑΟΞ, τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης και τους Xanthifans σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών N. Ξάνθης «Η Αγάπη».

Share it