Search

Αλλαγή στην κορυφή, δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης! Αποτελέσματα και σκόρερ της 3ης αγωνιστικής

Με την Ασπίδα Ξάνθης με γκολ στο 93′ να φεύγει νικήτρια απο τον Κύρνο και να μένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Άρη Πετεινού πραγματοποίηθηκαν τα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά απο το Sportsaddict.

Στα υπόλοιπα ματς ο Αστέρας Μαγικού συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του με νίκη και μέσα στον Εχίνο, ενώ την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής Ζυγού. Απίστευτο παιχνίδι είχαμε στην Κεντητή με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη με 4-4 με τον Άτλα Σελίνου, ενώ νίκη με καθαρό σκορ πέτυχε η Θαλασσιά επί της ΑΕ Ξάνθης.

Την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Η σωστή βαφή των αυτοκινήτων είναι τέχνη, μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας θα σας πείσει…

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Θες να βλέπει το αγαπημένο σου αθλητικό γεγονός με την παρέα σου αλλά δεν βρίσκεις τον χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα? Πλέον τον βρήκες, στην Βασ. Σοφίας 8 στην παλιά Πυξίδας, άνοιξε ένας διώροφος χώρος που ήρθε για να σε κερδίσει με την άνεση, την άψογη εξυπηρέτηση και τις ιδανικές παροχές για να απολαύσεις την παρουσία σου εκεί. Με πολλές οθόνες, και play station στον 3ο όροφο για τους gamers, ενώ είναι ιδανικός χώρος και για καλοφαγάδες με το burger La Bombonera να σε…προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Απόλλων Ξάνθης – Άρης Πετεινού 1-1( 60′ Μαρκοσιάν/75′ Δασκαλάκης(π.))

Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ερμής Μάνδρας 5-1(9′,30′ 73′ Κριεζής, 60′ Ζωσιμίδης,67′  Παπαδόπουλος/ 91′ Σίμος)

Νέστος Κύρνου – Ασπίδα Ξάνθης  0-1(93′ Χριστοφορίδης)

Αναγέννηση Θαλασσιάς – ΑΕ Ξάνθης  3-0(Τουργαίδης Στ.(π.), 50′ Καζάκης, 93′ Σταύρου)

Εχίνος Σπορ – Αστέρας Μαγικού   0-2(72′ Χατζηνίκος, 80′ Βούλκος)

Κεντητή – Άτλας Σελίνου   4-4(7′, 47′ Αχμέτογλου Αμ., 34′ Γιουσούφογλου Γ. , 90′ Ισμέτογλου/44′ Καλαμάρης Ν.(αρ. φ. 5), 58′ Ντόκο, 80′ Αδαμίδης, 87′ Καλαμάρης Ν.(αρ. φ. 16))

Π. Μελάς Κουτσού – ΑΟ Βιστωνίδας   0-3 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ασπίδα Ξάνθης  12(7-1)

2.  Άρης Πετεινού  10(10-4)

3. Απόλλων Ξάνθης  10(3-1)

4. Αστέρας Μαγικού   9(7-5)

5. Εχίνος Σπορ  7(9-7)

6. Βιστωνίδα  7(6-6)

7.Αναγέννηση Θαλασσιάς  7(9-7)

8. Άτλας Σελίνου   3(9-8)**

9.  Ηρακλής Ζυγού  3(9-9)

10. ΑΕ Ξάνθης   3(4-7)

11. Νέστος Κύρνου   3(1-6)

12. Ερμής Μάνδρας   1(5-13)

13. Κεντητή   1(8-13)

14. Π. Μελάς Κουτσού    -*

*Ο Παύλος Μελάς Κοτσού αποβλήθηκε απο το πρωτάθλημα

** Ο Άτλας Σελίνου ξεκίνησε με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα

Share it