Search

Ήττα με απώλειες και συγκλονιστικό φινάλε απο τον Απόλλων Σμύρνης για τους Νέους της Ξάνθης

Δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που γνώρισε την ήττα με 4-3 σε ένα συγκλονιστικό ματς που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Ηρακλείου (Πράσινου Λόφου).

Εκεί η ομάδα της Ξάνθης παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 7′ κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει σε 1-1 με τέρμα του Τσάπαρη στο 24, όμως δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τους ξανθιώτες να απαντούν ξανά άμεσα ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ στο 31′ για το 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη και με τέρματα στο 59′ και το 65′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους ξανθιώτες παρά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Ζουρνατζίδη να καταφέρνουν να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας στο 78′ με τον Οκάν Σουλεϊμάν, ωστόσο παρά της φάσεις στο φινάλε δεν κατάφεραν να φέρουν ξανά στο ματς στα ίσια και έτσι  μοιραία γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα μετά απο 8 παιχνίδια με την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη να παραμένει στους 13 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πέτρος Λεμπέσης με βοηθούς τους Χρηστάκο και Γιαννίκος της ΕΠΣ Πειραιά.Σοβαρά παράπονα απο την διαιτησία και τους βοηθούς είχαν οι ξανθιώτες.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης (70′ λ.τρ. Καλαϊτζής), Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Τσάπαρης (63′ Στοΐνοβιτς), Τσέλα, Αγγελόπουλος (70′ Ιωάννου), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν, Σαμπανίδης.

Share it