Search

Με 19αδα και στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Καρπερή ο Ορφέας Ξάνθης!

Χωρίς νέα προβλήματα, μοναδική απουσία αυτή του Μουμίνογλου Τουγιάλ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την Κυριακάτικη(16:00, LIVE Sportsaddict) αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι συνεργάτες του είδαν με ικανοποίηση όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους για το ματς στις Σέρρες, οπού άπαντες στον σύλλογο της Ξάνθης θέλουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα απο το Νέστο.

Η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει το πρωινό της Κυριακής απο το Freshco οπού και θα πάρει το πρωινό της, ευελπιστώντας μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Αετό Ορφανού να έρθει ακόμη ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για το παιχνίδι στις Σέρρες αποτελούν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Χακή Τζαμπάζ, Κιούρτ, Ζυγκολάρι, Καρκατζάνης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Χατζηπαππάς, Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Μαλαδένης, Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδης.

Share it