Search

Λέσχη Φίλων Εθνικού: «Ντροπή σου Παλέντζα»

Την δυσαρέσκεια της για την αποχώρηση του Νίκου Παλέντζα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εξέφρασε με ανακοίνωση της στο facebook η Λέσχη Φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ……..

Παρελθόν απο τον Εθνικό ο Νίκος Παλεντζας, ο οποίος ξαφνικά 2 ημέρες πριν τους αγώνες του λιγκ-απ και 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έφυγε σαν κλέφτης για το Βραχάτι, παρότι εδώ και 2 μήνες συμμετέχει στην προετοιμασία του Εθνικού.

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απο έναν αθλητή που στην πόλη μας απόλαυσε να παίζει βολλευ. Όποιοι και αν ειναι οι λόγοι δεν μπορεις να φεύγεις σε αυτο το χρονικό σημείο.

Το φλερτ με τον Παμβοχαικο είχε ξεκινήσει απο το καλοκαίρι αλλα τελικά ο κος Δεληκωστας θεώρησε ότι ειναι λίγος για την ομάδα του. Ο Παλεντζας μετά απο αυτο και μη έχοντας κάποια αξιόλογη πρόταση ξαναχτύπησε την πόρτα του Εθνικού ο οποίος τον υποδέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον υπολόγιζε ως αρχηγό και το μεγάλο αστέρι της ομαδος για φέτος. Παρόλα αυτά επέλεξε να φύγει για το Βραχάτι σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τον Εθνικό βάζοντας πάνω απο ολα το προσωπικό του συμφέρον.

ΝΤΡΟΠΗ Νικόλα γιατί δεν σεβάστηκες του συμπαίκτες σου τους προπονητές σου και μια πόλη που σε αγάπησε απο την πρώτη μέρα που ήρθες.

ΝΤΡΟΠΗ σου Δεληκώστα γιατί εαν η επιλογή σου στον διαγώνιο είναι κακή να ψαξεις να βρεις έναν παίκτη ελεύθερο ή απο άλλο πρωτάθλημα και να μην δημιουργείς προβλήματα στην ομάδα μας 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Share it